torsdag 29. november 2018

Danland blokhus leiligheter

Badeferie året rundt på Danland i Blokhus. Et feriesenter med subtropisk badeland. Eller ta en dukkert i havet, kun ett stenkast derifra. Bo i leiligheter for inntil personer.


Danland Feriecenter Nordsøen ligger midt på en av Nord-Europas beste.

Nyt sommeren på hotel Danland i Vestkystens mest kjente ferieby, Blokhus. Alle leiligheter har balkong eller terrasse, samtidig med at en stor del av . Eller kun et stenkast derfra, kan du tage en forfriskende dukkert i havet. Vi hadde leilighet i Blokk A direkte ut mot den fantastiske stranden som . Finn unike steder å bo med lokale verter i 191.


Renhold og vedlikehold av leiligheter og badeland er ikke spesielt bra. Men ellers er dette en.

Finn ditt drømmehus for ferien i Blokhus ! Sammenlign 7feriehus og leiligheter og spar opptil hos HomeToGo! Du kan bo i denne leiligheten under turen til Blokhus. O-sesongen starter med NordJysk 2-dagers ved Blokhus , Danmark fra 14.


Hos Blokhus Feriecenter kan du nyde en ferie i Nordjylland sammen med hele familien. Vores subtropiske badeland er et stort hit hos alle børn og barnlige . Vi bor på Danland feriehotell i Blokhus som ligger rett ved Nord-Europas fineste badestrand. Det er plass til personer i hver leilighet. Pris: Egenandel for alle,. De fleste leilighetene har plass til personer, har balkong, kjøkken og det meste av.


Danland Sæby Her bor dere på Danmarks østkyst med utsikt mot havet. Gratis internett-tilgang i alle leilighetene. Ankomst Hirtshals 22.


Danland Blokhus Bo i ferieleiligheter rett ved havet og midt i . Innkvartering i leiligheter. Tørrmat i leilighetene.

Frokost i leilighetene. Det var med musikanter og foreldre, i tillegg til dirigent Cathrine Brattvold. Vi hadde med oss buss, og bodde i leiligheter i Danland feriesenter i Blokhus.


Så har du ei stor strand min gå fra leilighetene. Har sett det er mange små barns familier som . Her er informasjon om sommerturen til Nordsø-Festivalen i Blokhus. Leiligheter for inntil personer.


Avreise med turbuss om tar oss med på hele turen til og fra Blokhus. Opphold i ferieleiligheter på Hotel Danland , Blokhus. Både leiligheter og fasader har i ettertid gjennomgått omfattende .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg