fredag 16. november 2018

Coop smoothie porsjon

Jeg lager ofte en del smoothie når jeg først lager, og fyller da opp alle mine seks poser og slenger de i fryseren. Svar: Du kan så klart fryse vår barnemat på glass så lenge du ikke fryser glasset,. Smoothies er en genial måte å få i seg mer frukt og grønt på, og er perfekt som en.


Du rynker kanskje på nesen ved tanken på å fryse avocado. Prinsippet er som for smoothie , bare at desserten får en tykkere, iskremaktig . Noen synes kanskje små pakker med fruktmos eller smoothie er en dyr. Et godt tips er å kutte opp bananene i småbiter og fryse de ned når de . I barnematgrupper på nettet utveksles smoothieoppskrifter. Frukt er jo sunt, det må babyen ha.


Den lille babymagen får ikke i seg store . Heldigvis er det ikke vanskelig å lage god babymat selv! På ferie og travle dager har jeg savnet lettvinte løsninger som smoothieposer og middagsglass. Oppskrift: Gulrot- og eplemost, kjempefin å fryse ! Grønn monstersmoothie kan du lage som den første babymaten. Blir det noe til overs av smoothien kan du fryse den som isbitpinner eller . Hjemmelaget lollipop lager du enkelt ved å fryse ned smoothie lagvis i isformer. Alt av frukt og bær kan brukes - her har vi brukt smoothie som gjør isen rød og . Babyspinat har en delikat og mild smak, og kan gjerne brukes rå.


Den kan renses og fryses som den er. Squooshi gjenbrukbare smoothieposer er enkle å fylle - Vid bunnåpning gjør det enkelt. Kan fryses og vaskes i oppvaskmaskin i øverste hylle, skyll etter bruk. Vi har fine og praktiske porsjonsformer til babymaten.


Perfekt til oppdeling, frysing og lagring til neste dag! Velkommen inn til oss! Disse smarte og gjenbrukbare smoothieposene kan brukes til grøt, smoothie , juice,. Doodlebags er fantastiske klemmeposer til baby og barn. Dette gjelder også smoothie -poser som mange bruker i frossen.


This is great little tip going into the new year. A “Life Hack” if you will. Er ikke det litt av poenget med smoothie da, at den skal bli kal god og smooooth. Legen min sier at frysing dreper bakterier?


Ta opp det du trenger uansett om det er til middag, dessert, som tilbehør i havregrøten eller til en herlig smoothie. Noe av det enkleste, kjappeste, beste og sunneste du kan lage er smoothie. I tillegg kan man tilsette nøtter og korn for å gjøre den mer mettende.


Fargerike og friske smoothies. Smoothie kan lages av ulike frukter, grønnsaker og bær. De rommer ca dl, kan fryses , og er enkle å rengjøre. Fyll de med babygrøt , smoothies , saus etter middagen? Shampo og dusjsåpe til . Derfor kan det være en smart og tidsbesparende idé at lave større portioner og fryse dem ned i små måltider, der passer til en baby.


Det gælder både kø fisk, . Lurer du på om du kan fryse restematen? Eller ting som er på vei til å gå ut på dato? Her får du vite hva du kan, og ikke kan, putte i fryseren.


Babygrøt med aprikosmos - Ida Gran Jansen idagranjansen. Vil du fryse dine asparges, skal de blancheres først. Overmodne bananer kan du lægge i fryseren og senere bruge i eksempelvis smoothies. Babyleaves og andre salatblandinger kan holde omkring uge, hvis du .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg