fredag 23. november 2018

Lørdagskos med kjøttdeig

Kvern over salt og pepper. Saus: Ha crème fraîche , vann, buljongterning og sennep i en kasserolle. Legg laksen på et bakepapir og stek den midt i ovnen på 2grader i ca.


Fres ertene i smør og kok inn crème fraîche og tilsett pasta. Kremet laksegryte med pasta med både fløte og creme fraiche er en sikker.

Ovnsbakt laks med lokk av Snøfrisk. Krydre med salt og pepper, hell over matfløte og fordel crème fraichen omkring. Laks Young and Charming Princess. Bak i stekeovn i ca. Sett ovn på 2°C og la butterdeig tine litt.


Fjern fiskeskinn og del laks i strimler. Har du ikke crème fraîche kunne du alltids forsøke med rømme – kanskje ikke lett. Husk at den vil steke noe videre når du tar den ut av ovnen.

Ingen jul uten laks i en eller annen form. Ta bollen opp av vannbadet, og rør inn crème fraîche. Ha laksefiletetene i en ildast form. Hell blandingen over fisken. Stekes midt i ovnen i . Crème Fraîche gir ekstra frisk forsommersmak til denne herlige.


Gratinert laks med potetsalat. Fordel urterøren over laksen og bak fisken i ovnen i ca. Lag en herlig laks med crème fraîche , sitrussaft og soyasaus.


Bruk appelsin og granateple som en herlig. Om du vil tilberede SALMA i ovnen : Skjær fisken i fire. Se hvordan enkelt det gjøres her! Denne retten er fyldig og søt. Ha ts crème fraîche på hvert laksestykke.


Sett formen inn i ovnen på øverste rille, ca 1grader. Laks er min favoritt når det kommer til fisk, men det blir desverre alt for. Senk varmen på plata, tilsett créme fraîche og la det koke opp.

Laks med creme fraiche - og persillesaus. Dryss fisken med fiskekrydder. Legg over fisken, hell på fløte. Bland creme fraiche og pesto.


Krydre laksen med salt og pepper og stek i smør eller olje på middels varme med skinnsiden ne ca. Tilsett crème fraîche og la det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg