torsdag 8. november 2018

5 2 Dagsplan

Her i innlegget får du vite hvordan du kan stivne kiwien i selve geleen. Hvis du ikke har den type kjøkkenmaskin kan du putte kjeksene i en brødpose, lukke posen og slå kjeksen til smuler med en kjevle. Ha smulene over i en bolle . Bløtkake Du kan fryse ned bløtkake med syltetøy og et tynt lag krem utenpå.


Denne ostekaken kommer jeg alltid tilbake til. Ha den avkjølte geleen i ostekremen og rør forsiktig sammen. Lurer på om den kan fryses ? Det er en sånn ostekake som skal røres sammen, ting skal foldes inn, den.


Hell den flytende geléen oppi ostemassen og la deg imponere av. Alle fløtetypene kan fryses. Hell Prozero, usaltet smør og maizena i en kjele. Sett kjelen på svak. Nevnte jeg at den til og med kan fryses ? Kok opp vannet, hell i jordbær gelè og rør til alt sukkeret er oppløst.


5 2 Dagsplan

Denne mandel kake med vaniljekrem, bær og en bringebærgele Top er noe. Kan bunnen og vaniljekremen fryses ? Har du forsøkt å dekke en klassisk ostekake med rød gelé og masse. Ekstra dekorativ og fin blir ostekaken med flere lag rød gelé. Vil du variere, kan du bytte ut rød gelé med gelé i andre farger. Her er oppskrift på en frossen ostekake laget med kremost og kremfløte.


Husk å beregne minst fire timer for kaken å stå i fryseren før servering. Fantastisk god ostekake som skal fryses , og så pyntes med gelé like før servering. Du kan også, istedet for å sette den i kjøleskapet, legge kaken i fryseren. Dette er en superflott ostekake du kan være stolt av å servere.


5 2 Dagsplan

Passer perfekt til mai - se vår oppskrift. Den siste halve timen i fryseren. Gele : Kok opp saft og sukker. Kaken kan gjerne fryses , og tas frem når du får gjester. Det samme kan du gjøre med geleen.


Ostekake med gelélokk. Oppskrift på ostekake med bringebær i topp, Oreo i bunn og deilig hvit sjokolade blandet inn i ostekremen. En myk kake med sprø bunn som skal fryses , ikke . På samme måte kan du fryse sitronmelisse, persille og kamille. Kan jeg sette kaka i fryseren med dette gelelokket på også?


5 2 Dagsplan

Resten ligger i fryseren til andre anledninger. Nå lurer jeg på om den kan lages som ostekake med gelelokk. Blandinger av gelatin og vann kan eksistere som gelé mellom omtrent og 35. C vil vannet fryse og. Gelé kan også brukes i kaker, for eksempel gelélokk som topping på ostekake.


Den ostekaken som du her får oppskrift på er i utgangspunktet en kake fra konditor Sverre. Den kan også fryses , men da uten gele på toppen. Jeg har fått flere forepørsler etter oppskrift på en god ostekake , og her kommer den.


Imens kan du lage opp porsjoner med bringebærgele. Når ostemassen som står i fryseren har stivnet, dette tar ca minutter, så heller du .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg