fredag 9. november 2018

Fotograf åsane

Baby Steps by DROPS Design er et par skjønne små baby tøfler. Tøflene er heklet i Drops Alpaca, som er 1 alpaca ull. Denne Pinnen ble oppdaget av Kirsti Syrstad.


Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Her er hekleoppskrifter på tøfler av forskjellige slag.

Kansje ikke like spennende å se disse tøflene lengre. Men jeg holder på med store hekle prosjekt, en hel dress, og en sparkebukse i stor str. Hekle pannebånd og sokker. Disse tøflene passer til et barn på cirka år med ganske lubne føtter.


Lage heklede tøfler. Strømper og Tøfler. Vi hekler den minste. I denne DROPS video viser vi hvordan basis oppskriften er på noen av våre tøfler (hurtigspoling).

Her ligger det utrolig mange gratis oppskrifter på heklede tøfler til både barn og voksne. I denne videoen lærer Teresa deg å hekle Mary Jane- tøfler til baby. Du finner også oppskriften i hennes blogg. Her finner du lenker til hekleoppskrifter på tøfler til voksne og barn. Tovede og heklede tøfler satt sammen av bestemorruter.


Tema - Nr - Lysestake av heklede kuler. Har brukt heklekrok nr selv om garnet sier at du kan bruke større heklekrok. De grå tøflene er heklet med garnet Trysil, Iglo. Lekre og varme tovede tøfler. Finn favoritten din og.


For en elegant finish til den spesielle antrekk, må hver selvrespekt babyen tøfler sokker eller barnevogn sko. Små føtter blir veldig kaldt, når du sitter i en buggy. Nye heklede tøfler , flere størrelser.


ALL STAR CONVERSE til baby. Jeg er ganske fornøyd. Ingen kommentarer: Legg inn en kommentar .

En liten oppdatering med noe fra heklenålen igjen. For noen år siden heklet jeg Hexagon babytøfler til søte små jenter! Her er så utrolig mye fint en kan lage, til baby og barn. Sett til baby heklet og strikket, i Baby Merino ull. Garnkostnad fra kr.


Kristines lille krok: Oppskrift på tova tøfler. Tovet tøfler , votter og lue i Woolpower eller Woolpower - print Oppskrifter Happy Sheep. Morsomme og koselige påskekylling- tøfler. Veslestrikk har hovedsakelig strikkeoppskrifter til tøy til baby og barn, i str 0-år.


I oppskriften står det bare at det skal brukes et tykt garn. Hva det vil si vet jeg ikke, så jeg tok to tråder Drops Alpakka og heklenål 5mm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg