onsdag 7. november 2018

Hvorfor trene bein

Selskapsleker er ikke bare for barn. Voksne kan ha mye moro med selskapsleker. Her får du tips til leker som garantert løsner opp stemningen. Gå til Klikk her for.


STAFETTER - Lederen starter leken og førstemann på hvert av lagene løper. Denne leken er en form for stafett som egner seg for to .

Søppelplukking først - 17. Potetløp, sekkeløp og stafett skapte mye latter. Vi ønsker alle en fin 17. Da er det nemlig duket for VIVIL LEKER nok en gang.


Helsesportlag og familier med utviklingshemmede utøvere kommer til Nadderud Stadion . Han sov dårlig og spiste dårlig foran stafetten. Da han så at Martin Johnsrud Sundby på et tidspunkt lå sekunder bak teten . Her er vår STORE GUIDE til morsomme leker og aktiviteter som barna kommer til å. Stafett er alltid gøy og passer til alle bursdager.

Hvis du trenger en lek med brøk for å engasjere elevene på slutten av en lengre dag, er du på riktig sted. Inspirasjon til leker som får opp stemningen ved middagsselskapet, firmafesten eller barnebursdagen. Gode pakketilbud på 17. Tips til ulike stafetter og utstyr.


UTSTYR: ORGANISERING: 3-på hvert lag Plassér en kjegle for hvert lag midt i salen. Kapittel Motorikk og koordinasjon gjennom lek Jage–fange- leker 6. Festlekene kan fungere som oppvisningsleker eller leker der hele. Sjekk også en annen morsom stafett som har fellestrekk med de tre . For barn og ungdom, inne og ute og for alle.


Hvor: Kanskje best ute. Leker og aktiviteter. Vannstafett er en lek vi har lært av . Stafetter har fungert veldig godt for oss, og en av dem er Lotto stafetten. Det er en del leker man skal styre unna, som tv-tikken, doktor knute, ta den ring og la . En tredje rokkering- stafett kan være at gruppa deles inn i lag på og med hver . Hensikten med denne aktiviteten er å aktivisere barna. Aldri tidligere har vi hatt en bok - eller et oppslagsverk - som er så lettlest og systematisk i opplæringen som boken Kjappfot - og 2andre leker og stafetter.


Kan legges opp både som stafett og som individuell øvelse. Kan brukes i stafett og samarbeidsøvelse.

Vanskelig å finne leker til bursdagen? Vi har selv hatt skattejakter, danseleker og stafetter når vi har arrangert bursdagsselskap for barna. På startsignalet skal første mann i stafetten løpe opp til et bor ta en ballong og blåser den opp til den .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg