mandag 20. august 2018

Pensjon selvstendig næringsdrivende

Blir det smalhans i pensjonstilværelsen etter et langt liv som selvstendig næringsdrivende ? I denne artikkelen ser vi nærmere på reglene for å tegne en frivillig . Innbetalinger til avtalen er fradragsberettiget i . Er du selvstendig næringsdrivende og skal spare til pensjon ? Da finnes det flere løsninger, men hvilken passer deg best? Som selvstendig næringsdrivende er det viktig å spare til egen pensjon. Selvstendig næringsdrivende må selv ta ansvar for egen pensjon - start pensjonssparing og få fradrag i næringsinntekten. Sparing til pensjon for næringsdrivende.


Pensjon selvstendig næringsdrivende

Mange næringsdrivende har lavere pensjon fra folketrygden enn folk flest. I en del tilfeller skyldes nok dette at man som selvstendig. Tjenestepensjon for selvstendig næringsdrivende er relativt enkelt. Om du i det hele tatt bør spare til pensjon og hvordan, kan du lese mer om i . For selvstendig næringsdrivende er det viktig å ta ut inntekt opp til 1G,. Har du næringsinntekt under 1G, bør du også spare til pensjon , . Med innskuddspensjon for selvstendig næringsdrivende får du økonomisk trygghet.


Har du pensjon i KLP har du tilgang til alle medlemsfordelene som vi tilbyr. Det lønner seg ikke for alle selvstendig næringsdrivende å spare til pensjon gjennom bedriften. Her er mulighetene du har for pensjonssparing . Fordelene ved å være selvstendig næringsdrivende er mange, pensjon er ikke en av dem. Ta grep, så slipper du å gå på en pensjonssmell.


Pensjon selvstendig næringsdrivende

Les mer om pensjon for selvstendig næringsdrivende på danica. Du får fradrag i næringsinntekten for de pengene du innbetaler til pensjon. Spar til pensjon ved å investere i våre fond. Vi hjelper deg i gang. Dette er den tredje artikkelen i en artikkelserie om pensjon.


Mange tannleger som har vært selvstendig næringsdrivende vil ikke få annet enn folketrygden når. PENSJON , SPARING, NÆRINGSDRIVENDE: Maksimal innskuddssats for egen pensjon til selvstendig næringsdrivende ble økt fra fire til seks . Ta ansvar for egen pensjon som selvstendig næringsdrivende. Pensjon er egentlig ikke så vanskelig, men noen ganger kan det være vanskelig å komme i gang.


Pensjon selvstendig næringsdrivende

Våre rådgivere kan hjelpe deg over dørstokkmila. På lavere inntektsnivåer, der de fleste selvstendig næringsdrivende. Regjeringen foreslår gunstigere skattebetingelser på pensjonen til selvstendig næringsdrivende. Forslaget vil koste staten millioner kroner. Egen innskuddspensjon for selvstendig næringsdrivende.


Velg mellom fire ulike spareprofiler. Også du som er bedriftsleder trenger å tenke på fremtiden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg