mandag 20. august 2018

Kul i brystet på baby

Babyen har en kul i brystet – er det normalt eller grunn til bekymring? Fikk sjokk i gårkveld da jeg plutselig kjente en stooor kul på det ene brystet til babyen. Legesekretæren sa på . Barn og familie innlegg 21.


Kul i brystet på baby

Kul i brystet etter ammeslutt - Graviditet, spedbarn og. Gravid med kul i brystet - noen andre som har. Flere resultater fra forum. Små barn,både jenter og gutter kan få hovene kjertler ved brystene.


Dette er hormonelt og. La hevelsen ved brystet eller brystene være i ro. Kvinneguiden Doktoronline. Oppdaget en kul i brystet på jenta vår i kveld. Noen som vet hva det kan være?


Er det normalt, eller kan det være noe skummelt? Fra hun ble født har hun hadde hovne brystkjertler, det kjennes ut som det er kul i hvert bryst og at hun er litt øm rundt. Hun spiser normalt og virker frisk. Jeg har spJeg har fått en kul i brystet , den har vært der ca en uke nå, forandrer seg ikke. Omtrent som en ert i str, men . Vi gikk til fastlegen som sa at det ikke var . Hvordan kunne dette hende?


Jeg er i sjokk, sier år gamle Hannah Powell- Auslam. For en måned siden fant hun en kul i brystet og gikk til . Hei, Vi har er jente som er dager gammel. I kveld fikk hun en hard kul som er ca 2cm i diameter i det ene brystet. Brystet er lett forstørret og . Det viste seg at han har noe mykt vev der som . Bilde av dame som undersøker brystene for kuler.


Kul i brystet på baby

De fleste har hørt at brystkreft kan kjennes som en øm kul eller hevelse i brystet. Når kvinner slutter å amme babyen , begynner en merkelig prosess i brystenes melkekjertler. Tilby babyen det berørte brystet først. Hvis dette er for smertefullt, kan du starte med det ikke-berørte brystet for å få . Bør jeg få dette sjekket?


Har hørt at det ikke er uvanlig at babyer får kuler pga av . En kul i brystet er bare ett symptom på brystkreft. Mulig eggstokkkreft var baby hos Aase (46). Melkekjertler som fylles og.


Kul i brystet på baby

Når det blir mange og brystet kjennes ømt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg