mandag 13. august 2018

Blank sjokoladeglasur

Speilblank mørk sjokoladeglasur. Det blir ikke blankere enn dette! Det er min absolutte favorittglasur – det blir så lekkert, og den smaker godt.


Blank sjokoladeglasur

En fantastisk enkel oppskrift som gir glatt og lekker sjokoladeglasur på null komma niks. Dekk din favoritt-sjokoladekake med denne glasuren . Bakeprosjektets beste sjokoladeglasur Print recipe Print with main photo Print text only . Hjemmelaget sjokolade er alltid en slager, og med julen rett rundt hjørnet er det også en fin presang å gi til noen du er glad i. TINE - Stolt sponsor av Hele Norge baker. Sjokoladeglasert, myk sjokoladekake er familiens favoritt. Ekstra festfin med blank glasur. Inspirert av Kakekrigen måtte det bli sjokoladekake med speilblank glasur til årets morsdag.


En liten sjokoladekake ble delt i tre og fylt med . Mørk sjokoladeglasur : Kok opp melk og glukose. Smelt gelatin og deretter sjokolade i melken. Visp til den blir blank , avkjøl noe og hell over kaken. Pisk eggehviter og omtrent en fjerdedel av melismengden til italiensk marengs på medium hastighet. Kjør mandler og resten av melisen fint i en foodprossesor.


Blank sjokoladeglasur

Denne Pinnen ble oppdaget av Kirsti Sofie Simonsen. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Noen som har oppskrift på en skikkelig søt og god sjokoladeglasur med mye sjokolade i,.


Det gir en nydelig, tykk og blank sjokoladeglasur. Den hvite varianten har jeg laget oppskriften på . Oppskriften finnes i Jan Hedhs bok “Desserter”. Når du skal pynte en kake med glasur, beskytt kakefatet ved å legge 5-cm.


Blank sjokoladeglasur

SJOKOLADEGLASUR: For å få en blank sjokoladeglasur , bør du varme opp . Aprikossyltetøy 300g. Glasur: 250g sukker dl vann. Til topping ville jeg ha et blank glasur -aktig sjokoladetrekk, og tok derfor å varmet fløte (til kokepunktet) tilsatte sjokoladebiter, ventet i fem . Farget glasur for flekker på kaken hjemme er slett ikke så vanskelig som det ser. Hvis du tok hvit sjokolade og ikke brukte fargestoff, får du en hvit blank glasur.


Ganache er den beste og enklaste sjokoladeglasuren du kan få og er. Kaken med nøttebunn og en pisket ostekrem ikke bare kan fryses, den skal fryses ned før den får et trekk av gulfarget sjokoladeglasur så blank. Her er en serie med lærerike videoer for hobbybakere.


Blank sjokoladeglasur

Det er TINEs egen konditor og bakeekspert Bernhard Azinger som deler sine aller beste . En fantatisk blank og viskøs sjokoladeglasur , smaken bestemmes av hvor god hvit sjokolade du bruker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg