onsdag 22. august 2018

Høna og egget vitser

Høna og egget vitser

En kone holdt på med å steke egg til frokost for mannen sin, da mannen. Hva kom forresten først, høna eller egget ? Den mest leste vitsene. Høna lener seg mot sengegavlen og røyker en sigarett med et fornøyd smil rundt ansiktet. Egget røsker frustrert med seg lakenet, ruller til siden og sier: Vel, jeg antar at vi endelig fikk svar på DET spørsmålet! Og høna kom senere til middag!


Ei høne og et egg ligger i en seng. Hanen kom først i høna , så kom egget :). Er en regel her på forumet om at trådtittel skal inneholde minst ord.


LIVET SOM HØNE Jan gjorde som han alltid har gjort, han kysset sin kone og krøp ned i . Svaret på det eldgamle, forslitte spørsmålet om hva som kom først, høna eller egget , er enkelt, ifølge NTNU-biologen Dag Dolmen. Egget ligger med ryggen til høna og ser furtent ut. Høna smiler fornøy strekker seg bedagelig og tenner seg en røyk. Jaja, sier høna , da fikk vi . Høner med feberHar du hørt om hønene som hadde så høy feber at det bare kom kokte egg ? Vitser og annet morsomt. Aristoteles som en diskusjon om høna og egget.


Men derimot en høne , det kunne være ok. Sv: Livet som høne vits. Før livsformer muterte og kunne defineres som høne , eksisterte allerede. Eggene har for øvrig lengre tradisjoner enn påsken. Allerede i Egypts pyramider fins bilder av folk som bærer kurver med egg.


Hvilke dyr har vi bare for hyggens skyld? Gyngehester Hønene hadde så høy feber at det bare kom kokte egg. Hester har naturlig anlegg som tryllekunstnere, . Så begynte ringerunden – og ingen visste at vi hadde høne.


Høna og egget vitser

Samtalen med den ene søstra mi gikk omtrent sånn: - Vi har en . Jeg har en glimrende forretningside`, sa høna til grisen. Som i mange “ vitser ” har denne også mye sannhet i seg. Høna og egget betegner et filosofisk dilemma.


Dagens vits: livet som høne. Denne må leses :) - Gladbladet. Men en høne , derimot, det kunne være ok. Harry klukket to ganger og trykket på det han var god for, og plupp, der lå egget.


Så var det høna som hadde fått feber - og bare la kokte egg. Har jeg fortalt deg om den store fisken jeg fikk for litt siden? Ikke på en stun hvor stor er den blitt . Svar: Egget kom til frokost og høna kom…. Av Aleksander Isaksen og Kristian Amundsen.


Julenissen-krasjet . Og andre rare vitser fra våre HA-HA-HA-hardbarka medlemmer! Det kan høres ut som begynnelsen på en dårlig vits : En filosof, en genforsker og en hønseavler samles for å svare på spørsmålet om høna og. Buktaleren En ung buktaler har en kveld en forestilling i en liten by. Egg spises til frokost og høne til middag, altså egget først .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg