onsdag 15. august 2018

Helfo behandling i utlandet

Du kan ha krav på å få dekket flere forskjellige type behandlinger i utlandet. Sykehusbehandling og andre. Behandling i spesialisthelsetjenesten i utlandet kan være dyrt. Pasientene dine kan få refundert utgifter til planlagt sykehusbehandling og. Pasienten må selv betale for behandlingen i utlandet og søke refusjon i etterkant.


Utgifter ved planlagt behandling i utlandet må du dekke selv, med.

Kontakt HELFO Pasientformidling, som snarest vil finne et tilbud til deg. Men behandling i spesialisthelsetjenesten i utlandet kan være dyrt,. HELFO har avtale med i Norge eller i utlandet , forteller Tonje Giertsen.


Det kan vært dyrt å få behandling i utlandet. Du kan få dekket utgiftene dine for sykehusopphold i utlandet , men da må du søke HELFO om. Pasienten har ikke rett til behandling i utlandet dersom det finnes. Denne ordningen forvaltes av HELFO Refusjons av utgifter til behandling i. Ved behandling i utlandet , blir ikke nødvendigvis de samme.


Forutsetningen for å få utgiftene til prostatakreftbehandling i utlandet.

Er det håp om erstatning? Folkehelseinstituttet har utarbeidet en MRSA-veileder, med nyttig informasjon til alle som skal få medisinsk behandling i utlandet. Her blir det spesifisert at . I god tro har mange oppsøkt behandling i varmere strøk og i ettertid søkt.


Dette gjelder for eksempel i forbindelse med dekning av utgifter ved behandling i utlandet. På fem år er utgiftene til behandling i utlandet på folketrygdens. HELFO , helseøkonomiforvaltningen, betaler ut og krever inn penger for staten . Sentrale politikere og jurister advarer for å hindre at Norge ryker på en ny trygdeskandale. Helfo en gjennomgang av sine . Denne gangen dreier det seg om pasienters rett til . Klagenemnda for behandling i utlandet er klageinstans for de pasienter som ønsker å. Det er imidlertid nå blitt . Nettverket er bindeleddet mellom HELFO og spesialisthelsetjenesten for . HELFO dekker også kun utgifter til behandling i EØS-lan dersom det skulle vært. Unntak: Ved dialysebehandling og vedvarende oksygenbehov.


Man regnes som turist når man skal oppholde seg i utlandet. ESA tar Norge til retten for regler om behandling i utlandet. Annons: ESA mener at de norske reglene om tilgang til sykehusbehandling i andre EØS-land ikke er i samsvar med.


Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden.

Stadig flere reiser til utlandet for å få kreftbehandling. Hvis du har mistanke om eller fått påvist kreft kan du søke HELFO om såkalt .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg