torsdag 16. august 2018

Nattlampe barn stjernehimmel

Nattlampe barn stjernehimmel

Bestill nå, få rabatt! Koselig og stemningsfull nattlampe som lager en nydelig stjernehimmel på vegger og tak ( Roterer). Kan også brukes som vanlig nattlampe. Med Pabobo dynamiske stjerneprosjektor får barnet sovne under stjernene på Melkeveien og til beroligende ly såkalt hvit støy. En innovativ nattlampe , med . Er du ute etter en søt og morsom nattlampe til barnet ditt?


Nattlampe barn stjernehimmel

Kattungen Kiki forvandler ditt barns rom til en magisk stjernehimmel , mens den spiller beroligende melodier. Den er perfekt både for barn og små babyer. Med perfekt tilkobling, krystallklar ly temperaturregulering, nattlampe og stemningsfull stjernehimmel ,. Lyset vil gi en god følelse . Myk og klemmevennlig kanin fra Pabobo som skaper en vakker stjernehimmel i soverommet og spiller en rolig vuggevise slik at barnet kommer til ro.


Jeg har laget stjernehimmel over sengen. Dersom barnet ditt trenger dempet belysning når det skal sove er denne nattlampen midt i blinken. Lampen er formet som en skilpadde og kaster stjerner i taket.


Vil barnet ditt ha lys på rommet om natten? Da er denne marihønen helt. Cloud B nattlampe - Twilight Ladybug marihøne stjernehimmel. Trenger barnet ditt en nattlampe med behagelig lys?


Vi har flere nattlamper i ulike varianter. Hva med å lage en stjernehimmel med disse stjerneformede veggklistremerkene ? Det er mange som gjemmer bort dåpsgavene til barnet blir eldre, men disse. Eller kanskje en nattlampe formet som en kanin eller ekorn er noe for barnet.


Nattlampe barn stjernehimmel

Artig nattlampe som lager stjernehimmel i taket og på. Finnes på lager hos Blueboxshop. Iblant behøver barnet bare å få høre lyden av stemmen din, iblant kan en. DESCRIPTION Add a little shimmer and shine to your decor with these new copper wall stickers! Copper vinyl21cm x 29.


En lampe som forvandler vegg og tak til en stjernehimmel. Perfekt til barnerommet. DRØMME - Sett inn det hvite filteret eller den duse stjernehimmelen. Globus - Jorden og Stjernehimmelen. Lær barna om verden på en morsom måte.


Nattlampe barn stjernehimmel

Barn er ofte glad for å ha litt lys på soverommet. Nattlampe - Stjernehimmel. En selvlysende stjernehimmel kan virke positivt på barnas livlige fantasi.


En supersøt kanin-kosebamse med nattlampe på ryggen. Timer kan skrus på minutter, så kaninen sovner når barnet har sovnet. Velg den kombinasjonen av lys og lyd som passer ditt barn best!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg