torsdag 23. november 2017

Sanger som passer til konfirmasjon

Sanger som passer til konfirmasjon

Holder på å lage en slik fremvisning til sønnen vår sin konfirmasjon nå, og skulle gjerne hatt noen tips om fine sanger som kan passe å legge til . Sang til konfirmasjon innlegg 1. Musikk som passer til konfirmasjon ? Dere som ikke hadde sanger i konfirmasjonen innlegg 10. Flere resultater fra forum. Kan dere være med på en liten brainstorming? Har du noen eksempler på en sang som tekstmessig passer å synge i en konfirmasjon (jente)?


Sanger som passer til konfirmasjon

Filmsnutt til konfirmasjon - sangvalg? Velkommen til bords sang ? Kan denne sangen brukes i en konfirmasjon ? Sanger til konfirmasjon innlegg 9. Anonymforum - Skravle - Foreldreforum forum. Er snakk om under festen, ikke i kirken. Må ikke gå alt for dypt, . Etter velkomstsangen så passer det veldig godt med en konfirmasjonssanger til.


Tips og råd til deg som ønsker å skrive din egen sang. Hvilken sanger brukes i konfirmasjon ? Disse er beregnet for deg som vil ha sanger som passer for alle og som du ikke trenger å redigere. Konfirmasjon - hva passer for deg?


Sanger som passer til konfirmasjon

Da kan du bytte ut ord og verselinjer på sangen slik at du får en konfirmasjonssang som passer ganske godt. Tenk om du kunne ha fått tak i ferdige sanger der . Vi har konfirmasjonssanger til alle deler av konfirmasjonen. Vi har samlet stk border som passer til konfirmasjonen. Det handler jo mye . Jeg har ikke peiling . Jon Niklas Rønnings Ærlig konfirmasjonssang.


Ekstra morsomme sanger til konfirmasjon som lager god stemning i selskapet. De to sangene til konfirmanten kan være fra foreldre, besteforeldre, faddere. I en konfirmasjonssang sletter du versene som ikke passer og bytter ut navnet på . Stort utvalg av sanger og taler til konfirmasjon. Melodien er lett å synge, så denne sangen passer godt enten gjestene er sangglade eller ei.


Og dermed finner du lett ut hvilke konfirmasjonssanger som passer til ditt . Våre konfirmasjonssanger passer til alle typer konfirmasjon. Tror det har vært sang i alle konfirmasjoner jeg har deltatt i. Gjør det som passer deres familie, og la gjerne konfirmanten komme med egne .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg