torsdag 16. november 2017

Luftig sjokoladekake langpanne

Luftig langpannekake med egg. Til hverdag og til fest. I mange, mange år har jeg laget en . Her har du oppskrift på enkel sjokoladekake som passer perfekt når du skal servere kake til mange.


Sjokoladekake i langpanne.

Pisk egg og sukker luftig. Nok en saftig og luftig sjokoladekake er bakt her i huset. Jeg hadde veldig lyst . Langpanne sjokoladekake. Bland alle ingrediensene i en bolle og visp til en luftig krem.


Sikt sammen de tørre ingrediensene. Rør det tørre og melken .

Verdens beste sjokoladekake i langpanne med glasur. Og best av alt, ikke mer avansert enn at du rører den sammen på mindre enn et kvarter. En skikkelig saftig sjokoladekake som går raskt å lage! Denne sjokoladekaken er luftig og god.


Oppskriften passer til en langpanne. Ved å lage den som en langpannekake rekker den til mange mennesker og passer perfekt til . De er søte, luftige og de smelter på tungen. Hell den godt blandede røren i en godt smurt stor langpanne. Mil luftig og saftig sjokoladekake – langpanne. Saftig sjokoladekake i langpanne.


Trå til side folkens, her kommer den ultimate bursdag sjokoladekaken. Foruten Brownies, har jeg aldri funnet en sjokoladekake jeg har vært 1 fornøyd med. Perfekt å ha med i tursekken eller å servere i barnebursdager.


Smelt smøret og tilsett melken. Bland de tørre ingrediensene og sikt det inn i eggedosisen, . Ha i de øvrige ingrediensene, melet til slutt.

Kle så pannen med et bakepapir. Smør en liten langpanne , ca. En sjokoladekake skal være saftig, myk og smake deilig av sjokolade. Visp glasuren godt sammen så den blir kremete og luftig. Glutenfri sjokoladekake i langpanne.


En god sjokoladekake er det jeg baker desidert mest. Veldig smakfull, saftig og passe luftig. Kan man lage denne som langpannekake ? Den skal være luftig , saftig, smakfull og ikke minst ha en veldig god.


Her vil jeg i dag slå et slag for den helt E. Her får du oppskriften på en sjokoladekake i langpanne , som både er søt,. Det er uke til 17. Klassikerne er kanskje sjokoladekake , gulrotkake og krydderkake.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg