torsdag 16. november 2017

Hjemmelaget ansiktsmaske gave

Ellers kan man selvsagt samle og vaske gamle krukker, bokser og syltetøyglass. Gang oppskriftene med så mange gaver du vil lage:. Ved hjelp av ansiktsmasker jobber hun for å gi kundenes hud mer glød.


Hun har nemlig fylt en hel bok med oppskrifter på hjemmelaget hudpleie! Hjemmelaget hudpleie med Maja Hattvang.

Gå på jakt i kjøkkenskapet etter naturens egne gaver , og bruk dem for alt. Ansiktsmaske med honning. Til ansiktsmaske med honning trenger du:. Lag en fuktighetsgivende og rensende ansiktsmaske. Og noen mennesker lager til og med ansiktsmasker med kaffe.


Det har vært jul, det har vært gaver , og ikke minst har det vært penger som har rent ut av lommeboken. Men det betyr ikke at vi ikke kan unne . Varm mammahjertet med en skreddersydd morsdagsgave.

Forslag til hjemmelagede gaver. Få oppskriften på nydelige ansiktsmaske til tørr, uren, matt eller irritert hud du lager selv. Naturlig ansiktsmaske?


Start året med deilig hjemmelaget hudpleie uten farlige tilsetningstoffer. Perfekt venninnegave eller som en deilig premie til deg selv. Kanskje din nye favoritt . Granola er en super julegave for deg som vil gi gaver på budsjett.


ANSIKTSMASKER : Det er viktig å forberede huden før du tar en ansiktsmaske. Modén fortelle at yoghurt og havregryn kan gjøre susen. Få sporty treningssett i gave ! Hva er vel bedre enn å slappe av med en ansiktsmaske etter en hektisk dag på jobb eller sammen med noen venninner?


Uansett hudtype har vi en oppskrift for. The Body Shop eller lignende og kjøp små hårkurer, ansiktsmasker , . Grønn te og honning: - grønn te-pose - 2-s. Gavetipsene får du her!


Hva med et hjemmelaget gavekort og en deilig massasjeolje ? Prøv våre enkle oppskrifter på eyeliner, ansiktsrens, lip balm og ansiktsmaske.

Syv oppskrifter på hjemmelaget hudpleie. Abonnenter er noe man alltid får bruk for, og det er en gave som varer over lengre. Lag en hjemmelaget ansiktsmaske i stedet for å kjøpe en! Det å gi bort gaver er og blir en stor og viktig del av julen. La årets julegaver også være en gave til miljøet!


Slik lager du ansiktsmasker og skrubbekremer selv. Dette må du vite om hjemmelaget hud- og hårpleie. Hvem skal lage hjemmelagde gaver i år? Du er her: Blogg Motebloggen Har du husket gave til morsdagen?


For noen er det mer enn nok med et hjemmelaget kort, og kanskje en.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg