mandag 27. november 2017

Lønn butikkmedarbeider 2018

Revne gulrøtter og poteter er godt tilbehør eller en frisk, grønn salat. Lager du fiskekaker selv, . Finn din egen spesialsmak på fiskekakene. Prøv med forskjellige urter du liker, finhakket purre eller chili.


Jeg har vokst opp med kokte poteter, raspet gulerot drysset med sukker, og hvit saus med løk i som tilbehør til fiskekaker og tenker å ta med . Det er ikke vanskelig å lage fiskekaker selv.

De blir mer næringsrike og smaker – etter min mening - mye bedre enn de du får kjøpt i butikken. Han skal servere hjemmelagde fiskekaker til lunsj. KLASSISK: Arne Brimi serverer fiskekakene med klassisk tilbehør , smørstekt løk, revne . Ved å lage stuede grønnsaker, får du grønnsaker og saus i ett, noe som både smaker veldig godt og som passer perfekt som tilbehør til blant annet fiskekaker og . Varm fiskekakene i en stekepanne med smør (ikke margarin) i ca.


Bare prøv denne oppskriften med smaksrikt tilbehør og du blir overbevist. Hjemmelagete er best selvfølgelig. Om du velger fiskekaker fra butikken, er utvalget er . Stek fiskekakene i smør på begge sider på middels sterk varme til kakene er gjennomstekte.

Form farsen til fiskekaker. Bruk gjerne to spiseskjeer for å forme kakene. Dypp skjeene i vann, så blir det lett å forme pene kaker. Heimelaga fiskekaker er veldig raskt og enkelt å lage.


Idag har eg en klassisk grunnoppskrift eg vil dele med dere, men tilbehøret piffer opp . Som tilbehør har vi laget søtpotetfries, som er en sunn variant av vanlige. Vær obs på at hjemmelagde fiskekaker er ganske skjøre, så stek dem om mulig i en . La fiskekaker eller taco-seikaker gå igjen på ukemenyen og varier tilbehøret. Her har vi samlet tre enkle og . Hva du serverer til dine hjemmeblandete og hjemmelagde fiskekaker er en smakssak.


Tilbehør til fiskekaker. Du kan for eksempel servere med . Heldigvis finnes det etterhvert ganske mange gode fiskekaker å få kjøpt i. Fiskekaker med remulade. Spesielt hvis den serveres med en syrlig soyasaus! Denne retten er enkel å lage, og hvis du foretrekker annet tilbehør enn potetmos og kan jeg . Guttene mine spiser masse når de får det servert, og det er lett å variere tilbehøret.


Her får du Camillas oppskrift på hjemmelagde fiskekaker med laks og spinat, og som tilbehør serveres det deilig råkost!

Den siste uken har jeg laget disse thai-inspirerte fiskekakene av laks ikke mindre enn et par ganger. Torsk, sei, kveite eller steinbit. Uansett fisk, det blir veldig godt. Både fiskekaker og tilbehør kan varieres i det uendelige, her er to gode varianter. Varme, sprøstekte fiskekaker fylt med nytrukket fisk og deilige urter.


Sunt, magert og veldig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg