mandag 27. november 2017

Janus ull på rull

Janus ull på rull

Slik går du fraMinste kjøpskvantum er meter. Prisen er oppgitt i per meter. Blonder: kjøpskvantum = meter. Se under Teknisk informasjon for fler. Ekstra tykk og fin ribbestrikket.


Gladmelding til alle syglade: Nå lanserer vi Ull på rull på nett! Innlegg om Ull på rull skrevet av lijesto. Alle er foret med ull fra janus , så de gir en god og lun følelse rundt halsen og ned på brystet.


Akkurat disse buffene . This Pin was discovered by Heidi Stokke. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Noe selges også via . Men akkurat ullstoffer til de minste har de ikke. De selger ull på rull som er . Vet ikke hvordan denne er . Så utrolig hyggelig å se at det er masse aktivitet på bloggen, selv om jeg ikke har fått oppdatert den i det siste. Deilig varm kombinasjon av siklesmekke og skjerf i mykt ullstoff.


Janus ull på rull

Lurer på om noen har sydd bodyer av ullstoff fra janus. Hvilket stoff velger jeg da ? Forresten så er Ull på rull -utsalget på Espeland i Arna så absolutt verdt eit . Hold deg varm i vinter med ull. Hettegenseren er Brun . Da blir den lagt på ullsovesalen , der rull på rull med ull i alle . En ullbody, ustrøket sådan, så dagens lys i går kveld. Egentlig var det til storebror jeg . Merino Baby Ull 50gr garnnøste.


Varde strikkegenser i lammeull. Selges pris pr bilde og sendes mot porto på med meg til deg. Om du ikke vasker riktig, kan du ødelegge ullklærne dine. Hårrull : Rull en hårrull av borrelåstypen over nuppene.


Janus ull på rull

Janus ulltrøye med zip. Det er helt fantastisk!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg