onsdag 25. oktober 2017

Hvordan få kjøttet mørt

Skal du holde en tale, eller vil du bare bli inspirert? Denne Pinnen ble oppdaget av Monica Flaten. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest.


Livet er ikke et spørsmål om å sitte med gode kort på hånden, men mer om å spille med dem man har fått utdelt. Det hjelper alltid . Veken er kort hos dem som tror at det er andres feil når livet blir.

Våre tanker blir våre følelser, som blir våre ord , og dette blir igjen våre handlinger. Karaoke: Et japansk ord som betyr tonedøv. Den som sier at vennskap ikke kan kjøpes, har aldri tatt med sjokoladekake på jobben. Ole Brumm og Nasse Nøff sitter på et berg. Plutselig snur Nasse seg.


Ordtak om Vennskap og sitater om Vennskap - Nordens største samling av ordspråk, ordtak og sitater! Hvor sjelden sann kjærlighet enn måtte være, er sant vennskap det enn mer. Venner trenger ingen ord for å vite.


Et kort ord , men så varmt og utrolig viktig.

Vi vet ikke hvem av oss som først blir til intet, eller noe ufattelig annet. Av alle de ord og vendinger vi bruker hver dag fra det øyeblikk vi våkner, er nok disse. Gullkorn om vennskap … Vennskap er som å tisse i buksa. Alle kan se det, men bare du kan kjenne.


Smil mens du fortsatt har tenner! Ha gleden korte dikt ditt hjerte, la den vises i ditt smil. Innlegg om Vennskap skrevet av gullkorn. Publisert i Vennskap.


En hånd kan knuges og fortelle om kjærlighet stor. Et eller annet ste i en eller annen bokhylle eller skuffe eller eske, i et eller annet rom, ligger den bitteliten bok med tittelen Ord om vennskap. Si det med ord er et tilbud fra Mental Helse til alle som ønsker å sende oss en melding og få svar tilbake. Kjærlighet og vennskap. Blogginnleggene mine som handler om ord om har jeg planer.


Her er noen vennskapsdikt: Vennskap er sterkere en du tror Et vennskap gjør livet lettere en du tror. En venn er til å stole på, hvor som helst når du trenger dem. Estimert levering mellom Tirsdag, Januar og Fredag, Januar 24.


Du får GRATIS frakt. Kunder ser på dette produktet akkurat nå.

Hun er nemlig noe ganske spesielt. Og det gode været behøves ikke, . I arbei vennskap og kjærlighet må man aldri måle og aldri veie, men gjøre sitt aller beste. Livet er så kort at de fleste bare får gjort det unødvendige. Jeg elsker sitater og fine ord :-) Noe er rappet fra dere mine venner! Vær kort når du skal tale, det styrker ordets makt.


Et ordtak eller et sitat setter ting litt på spissen, og du får gjerne sagt det du vil si.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg