mandag 16. oktober 2017

Alkoholloven test

Alkoholloven test

Vi har satt sammen en omfattende klargjørings test som vil hjelpe deg. Som kontrollør forutsettes det at du kjenner til alkohollovens formål og definisjoner. Lyst til å delta i en kort test og bli med i trekningen av gavekort på 5kroner? Kunnskapsprøven - Skjenkevirksomhet. Hvor mange volumprosent alkohol må drikken inneholde før du må ha.


Alkoholloven test

The test can only be taken in Norwegian. Vil du selge alkohol trenger du tillatelse fra myndighetene. Enten du selv har lyst til å søke, eller bare vil ha bekreftet hvor mye du kan: Her er . Det er to ulike kunnskapsprøver. Start studying Serverings og skjenkebevilling. Learn vocabulary, terms, and more with flashcards, games, and other study tools.


Høring- endring i regelverk etter alkohol - og serveringsloven:. VINN tilbyr nå nettkurs og tilgang til ” test deg selv-prøver” i tillegg til skriftlig læremateriell. Med brennevin forstås drikk som inneholder tilvirket alkohol ublandet eller i blanding med andre produkter.


Alkoholloven test

Enhver drikk som inneholder volumprosent . Alle som vil godkjennes som styrer eller stedfortreder ved steder som har, eller skal søke om salgs- eller skjenkebevilling, må ha dokumenterte kunnskaper om . Dette gjøres ved å avlegge kunnskapsprøven i alkoholloven. Prøven tas på nett her på Nitor, og du får vite resultatet med en gang testen er ferdig. Styrer og stedfortreder for bevillingen skal ha bestått kunnskapsprøve i alkoholloven.


Hva går testen ut på? Alkoholpolitiske retningslinjer. Til hvert spørsmål er det oppgitt flere svaralternativer og man krysser av for det . Salgsbevilling gjelder for drikke med høyst volumprosent alkohol.


Alkoholloven test

Prøven er hjemlet i alkoholloven og skal være en test på kandidatens . Du må også ha kjennskap til øvrige . Skal du ha daglig ansvar for salg eller skjenking av alkohol , må du avlegge en kunnskapsprøve i alkoholloven. Både styrer og stedfortreder må ha bestått . For å få skjenkebevilling må du ha bestått kunnskapsprøven. Konferansen vil inneholde en gjennomgang av alkoholloven og tobakkskadeloven med spesielt fokus på regelverk knyttet til søknadsbehandling, håndheving . Omtrent prosent av den voksne, norske befolkningen (over år) drikker alkohol. Ulike studier viser at mellom – av ansatte har et risikofylt . Kort tid etter at man starter å drikke alkohol , vil de fleste begynne å kjenne virkningen av alkohol.


Når du drikker, går alkoholen først og fremst over i blodet fra . Test av Ringnes sine alkoholfrie.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg