fredag 20. oktober 2017

Balaclava voksen

Balaclava voksen

Lurer du på hvordan du blir brun uten sol, eller kanskje du lurer på hvordan du. Intensiteten på solen blir selvfølgelig mindre for hver eneste dag som går, men. Ikke det at du skal la brunfargen gå på bekostning av hygienen, men. Det skader ikke å bli litt rø vel? Blir man brun når man bruker solkrem?


Balaclava voksen

Sliter med å bli brun i ansiktet har tatt jevnlig med solarium i flere måneder. Men hudfargen er den. Blir ikke brun av det men du ser ihverfall ikke blek ut. Men, selv om man blir ivrig når varmen først kommer, er det viktig å. Ikke bare er det bra for huden, men brunfargen vil også vare lengre.


Jo høyere solfaktor du bruker, jo lenger kan du være i solen uten å risikere å få solskader. Det er allikevel viktig å vite at brun hud med mye melanin ikke er noen garanti mot. Ja, du blir solbrun selv om du bruker solkrem med høy solfaktor. Ikke sol deg hvis huden din er skadet eller rødbrent! Blir du direkte brun etter en lengre soling?


Den siste snøen smelter, dagene blir varmere og lengre , blomstene titter frem og. Ikke minst fordi vi endelig kan få litt brunfarge på den ellers ganske likbleke . En solariekrem vil tilføre huden nærende vitaminer og mineraler slik at huden ikke tørker ut. På den måten blir brunfargen jevnere og vil vare lenger. For å holde fargen lenger må du gjøre det flere ganger.


Solkremer med fysiske filtre i form av nanopartikler er ikke lenger. UVA-strålene gjør at huden får en umiddelbar brunfarge , som forsvinner relativt raskt. Brukt riktig kan solkrem bidra til at du ikke blir solbrent og til mindre risiko for. Og husk at du ikke blir mindre brun selv om du velger en solkrem med.


Balaclava voksen

Fakta: Jo, du blir brun - men det kan ta lenger tid. Til gjengjeld varer ofte brunfargen lenger. Vi anbefaler at du ikke er lenger i solen, selv om du bruker høy faktor . Visste du at det kan være flere årsaker til at du ikke blir brun av selvbruningen. Da sier svigermor forsiktig: Tror du ikke det er bedre å la dem beholde litt. Du blir like brun om du bruker solkrem.


Det tar bare litt lenger tid. Solen skinner på oss. Når huden blir utsatt for sollys, produserer den det essensielle. Husk at rødt ikke blir brunt. LITT FOR LENGE: Det kan være fristende å sitte ti minutter lenger på stranda, men du kan ende opp med å betale .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg