torsdag 26. oktober 2017

Catering oslo lunsj

Alle retter blir tilberedt samme dag av ferske råvarer . Rockekokker tilbyr skreddersydd catering til alle typer arrangementer. Vi kan tilby flere forskjellige menyer, fra retters middag, bedrifts lunsj , tapas, asiatisk . Moderne og varierte lunchretter med spennende og gode råvarer. Passer utmerket til lunsj eller møtemat alle dager.

Samson Catering leverer påsmurte baguetter, snitter, smørbrø koldtbor varm mat og. God lunsjmat til store og små grupper. Under finner du vårt varierte lunsjutvalg. Nydelig varme retter i ny form.


Lunsj levering med høy kvalitet. Vi lager mat til alle anledninger: Møter, selskap, bryllup, overtidsmat eller lunsj. Vi i Vulkan Catering er opptatt av god og næringsrik kvalitetsmat.


Jeg ville bare si tusen takk for god mat og god service i anledning min søsters utdrikningslag igår!

Det serveres til firmalunsj , bursdager, barnedåp, bryllup, julebor ja - nær sagt alle anledninger. Oslo og Follo området. God mat som er laget fra bunnen av. Trenger du catering til fest, konfirmasjon, jobblunch, arrangement eller firmafest? Det har vi lang erfaring med.


Ta kontakt så hjelper vi deg! Vi er overbevist om at sunn og variert mat øker trivselen og produktiviteten på arbeidsplassen. Funky Fresh Foods leverer bærekraftig catering til store og små, bedrift og privat, til lunsj og til bryllup. KWONG CHU HAR VOKST OPP I LONDON, OG HAR ÅRS ERFARING SOM KOKK I LONDON OG OSLO. PÅSMURT, LUNSJ OG SALATER.


Vi leverer i hele Østlandet. For eksempel selskap, bursdag, komfirmasjon, felleslunsj osv. Vi er to kokker med erfaring fra gourmet restauranter og catering. Vi har egen meny for sunn catering.


Vårt fokus er gode råvarer og bærekraftig løsning til gode. Hos Kreativ Catering får du mat i særklasse.

Det som er hverdagskost for oss, skal ikke bli det for deg og dine! Få maten levert, bestill Take Away eller spis i restauranten. Hvis du skal invitere til selskap, men ikke har tid eller mulighet til å lage maten selv, tilbyr vi også catering. Du kan komme innom og hente maten selv, . Spennende, smaksrike, varierende og rimelige buffer, tapasbor selskapsmenyer og mye mer.


Tid for lunsj er vårt serveringskonsept for bedriftskantiner. Billies Kitchen - Catering , Delikatesse og Takeaway på Vinderen. CATERING i OSLO har aldri vært enklere!


Vi hjelper deg med å komponere alt fra en enkel lunsj til ett deilig festmåltid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg