mandag 23. januar 2017

Landstreff stavanger

Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden. Finn og kjøp LANDSTREFF STAVANGER billetter på ticketmaster. Arrangementet blir avholdt i Kongeparken ved Ålgård i Gjesdal kommune, . Landstreff er utsolgt for 19.


Selger to billetter til landstreffstavanger.

Ls inneholder Pass, genser og ls camp. Genserene er to stykk i størrelse M. Macklemore som stilte på scenen ikledd russedress, trekker presseansvarlig, Therese Oddsen frem som . I år tar politiet i bruk nye teknikker for å kommunisere med russen. LS Snapchat: landstreffet. Denne helgen skal godt og vel 13.


Som foreldre til potensiell russ og vakt på LS 17.

Artister, crew og russ i verdensklasse gjorde denne helgen, om mulig, enda mer magisk . Natteravner stiller opp for russen. Norges største russetreff med flere flotte konserter og gode opplevelser i Vestlandets beste aktivitetspark, Kongeparken. Karpe, Sigrid og Wiz Khalifa er blant artistene som skal spille for russen i . Dette er samlesiden over alle de siste nyhetssaker som omhandler landstreffet i stavanger.


Vi har våre egne dyktige vakter, Røde Kors som sirkulerer hele vårt . I helgen var det også landstreff på Lillehammer. Treffet går av stabelen i Kongeparken fra 7. Det er gøy å være russ! Elisabeth Vesterheim Knutsen . Fra Norges søteste rapper til et av landets store internasjonale pophåp.


Høylytt stording og kreativ jærbu i Frokost TV. Flytter til Fredrikstad men beholder fastlegen. Slik har du aldri hørt – eller sett- . Stavanger where else?


Oppdatert: Katta er nå ute av sekken, og lineup-en er rå.

Vil si den er liten i størrelsen og er mer en L. Live Buss skaper god stemning og en god atmosfære i bussringen, og de er med på å gj. Lydbuss blir kåret av noen av . FOTO: CARINA JOHANSEN, STAVANGER AFTENBLAD. Her får du alt av info rett i lomma. Les om artistene, spilletider, nyheter og mye mer. Sted: Kongeparken, Ålgår Rogaland.


Her har du alt av informasjon rett i lomma. Russearrangement i Kongeparken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg