torsdag 19. januar 2017

Kontakt fastlege

Hvis legen din tilbyr digitale tjenester via helsenorge. Kom i kontakt med fastlegen via helsenorge. Stadig flere fastleger tilbyr tjenester via helsenorge.


Hvis ditt fastlegekontor er med i ordningen kan du logge . Bestill legetime, avbestill legetime, resept-fornyelse og andre henvendelser.

Tidsbesparende for både lege og pasienten! Her finner du en oversikt over alle fastleger i Norge, med brukervurderinger og gode filtreringsmuligheter som kan hjelpe deg å finne ut hvilken fastlege som . For at du skal få best mulig svar på henvendelsen din, velg hva du ønsker å kontakte oss om fra listen under. Er det utenom våre åpningstider kan du kontakte Oslo Legevakt, som er åpen hele døgnet eller ringe nødnummeret . Har du spørsmål omkring mottatt faktura, kontakt CrediCare Pasientservice, tlf. Denne filmen viser deg hvordan du kan ha kontakt med fastlegen på helsenorge.


Du velkomen til å kontakte oss på sentralbordet dersom du ynskjer!

Ved telefonkø ber vi. Fastlege Isbah Khan. Elles er du velkommen til å ta kontakt på telefon dersom du ynskjer det. Dorte Poder sluttar som fastlege hos oss 15.


Bruk de blå ikonene på høyre side og ta kontakt med oss. Vi gjør oppmerksom på at. Legene i andre har gått over til nytt system for trygg digital (internett-) kontakt med legekontoret på helsenorge.


Du som har fastlege ved vårt legesenter kan bestille time og fornye reseptar pr SMS eller internett. Vi har løysingar for elektronisk kontakt : 1) Helserespons . Lokalene er tilpasset for . Ta kontakt med fastlegen din i opningstida når legehjelpa kan vente litt. Meir om dette: Helsenorge. E-konsultasjoner eller kontakte legekontoret. Har du behov for øyeblikkelig hjelp, ring legevakten på tlf 116.


Om du har behov for time eller kontakt med din fastlege , ta kontakt. Her kan du og starte ein .

Kontakt oss digitalt frå sofakroken - heile døgeret. Velkommen til våre hjemmesider. Vi ønsker å gjøre kontakten med oss så enkel som mulig. Det enkleste er å kontakte oss via sms.


Du vil i tillegg finne en del . Timebestilling på helsenorge. Bruk IKKE e-post for å komme i kontakt med legesenteret. Formålet med fastlegeordningen er at alle som ønsker det skal kunne få en fast allmennlege å forholde seg til.


Her vil du på dagtid møte andre legar frå Ål legekontor. Dersom det er akutt og står .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg