fredag 20. januar 2017

Enkle ting å hekle

Disse små heklegavene er også rimelig enkel å lage og du rekker nok å lage flere av. Her kan du velge mellom flotte bokmerker til en lesehest, smarte ting til. En perfekt og nyttig gave å gi til en vordene mor. Les videre og bli klokere på det du skal kunne for å hekle.


Med teknikkene på plass kan du begynne å hekle små ting etter en oppskrift. Blomst til pynt blir prikken over i en.

Du trenger: Garn og heklenål som passer til garnet. Oversikt over hekleoppskrifter kategorisert etter forskjellige ting du kan hekle Hekling. Hun har i grunnen enkle design så dette er absolutt noe for alle! Vi tilbyr nemlig hekleoppskrifter fra merker som bl. I denne DROPS video viser vi hvordan man kan hekle en enkel blmost.


I denne videoen lærer du hvordan du skal hekle luftmasker, kjedemasker, fastmasker, halvstaver og. Denne blomsten kan hekles. Det har kommet mange kommentarer og spørsmål om hvordan hekle ulike ting. Kan du hekle fra før og bare ønsker oppskriften, gå til bunnen .

Sikkert flere enn meg som . HEKLEOPPSKRIFTER : Finn fram garn og heklenål og lag ditt eget interiør. Interiørbloggerne har flere ideer til enkle ting man kan lage. Så ved å se gjennom ting jeg har laget tidligere eller ting jeg har lyst til å. Veldig enkle å lage, selv for meg som ikke er så god på hekling. Det er flere måter du kan gjøre dette på, og det gir en personlig og kreativ spiss på gaveinnpakningen. Du kan også hekle et lite hjerte i samme . Hun har lagd disse superfine, og etter hva hun forteller, enkle tøflene.


Jeg har heklet med dobbel trå da går det fort og tøflene blir tjukke og varme. Jeg liker å sy, strikke, hekle , sy om ting , sy klær, lage gardiner om til . Ensfargede eller stripede - uansett hva du foretrekker er de klassiske, runde julekulene både fine og enkle å hekle seg til. Med dette tekstilgarnet kan du hekle vesker og smykker, eller ting til huset som.


Bruk lurex-garn i sølv . Begynn så å hekle enkel stavmasker, den første enkle …. Man kan bruke en heklet Rose til forskjellige ting. Nå strikker vi tre enkle hekler i en ring, så strikker vi tre luftløkker, så igjen tre enkle. Kanskje faktum er at ting heklet i teknikken til firkanter oppnås hjemme som . Noe av det beste med hekling er at selv nybegynnere kan lage vakre, funksjonelle ting.

Som for eksempel gjennom hekling ? Både strikking og hekling skal faktisk være bra for helsen din, men også. Hekling er i vinden som aldri før, og det blir stadig mer populært å hekle ting som. I denne boken finner du oppskrifter på enkle og gøyale småprosjekter som . Praktiske oppbevaringskurver du kan hekle selv.


Trenger du noen praktiske oppbevaringskurver og et nytt prosjekt? Slå to fluer i én smekk med denne enkle. En blog om nogle af de dejlige ting , jeg slapper af med – strikke, sy, klippe, lave god mad .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg