fredag 20. januar 2017

Baggy lue klompelompe

Garnforslag: Sandnes Garn merinoull, Drops Merino Extra Fine eller KlompeLOMPE merinoull. Alle våre favorittluer samlet i et hefte. Heftet selges med ett garnnøste i valgfri type og farge.


Antall valgte produkter: 0. Det står i oppskriften at man skal strikke med pinne 5mm og litt uti oppskriften står det at man skal bytte til pinne 4mm. Må man gjøre dette .

I dette heftet finner du KlompeLOMPE sine luefavoritter. Gratis strikkeoppskrift på en morsom lue med mønster som snurrer. Et artig og enkelt prosjekt fra Klompelompe. Lag luen i din favorittfarge.


Småtroll- lue og Småtroll-hals fra boka vår, Klompelompe Strikk til hele familien. Margot eller baggy vårbukse. Hjem Håndarbeid og søm Hals og lue fra klompelompe.


Image may contain: person.

No photo description available. Baggy lue med havskummønster. Ludviggenser og søtnoslue fra Klompelompe.


KlompeLOMPE Spøt er en deilig blanding av Alpakka og Merinoull, forsterket med nylon for et slitesterkt,. Har i det siste blitt mye marius og var derfor litt artig å lage denne baggy - lue. Her i deilige jordtoner i. KLOMPELOMPE Strikk til.


Eldste jenta med ny lue fra Klompelompe. Lue og litt shoping. Hun er kjempe forrnøy den har vell vert på hodet . Ferdig med å strikke en søt liten baby jakke og lue. Denne er strikket fra toppen og ned. Enkeltopskrift fra KlompeLOMPE , norsk.


Torapannebånd og hals fra KlompeLOMPE , strikket i Sandnes Duett, som storesøstergave. Pilotlue – KlompeLOMPE. Strikket på pinne med maskeantall som oppgitt. Glitre, lue med dusk, str S-M fra Vott`s on!


Storesøsters Høstlue er en helt enkel og litt baggy lue med fine detaljer av to små søte løv.

Bilde av KlompeLompe Dukkestrikk 2. Tøffingbukse_ Klompelompe - bukse. View all comments. Natural Lanolin Wool.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg