onsdag 9. september 2015

Velkommen til verden lille venn

Sov søtt, lille venn ,. Velkommen til verden lille venn. Nå er jeg mulig litt i gjennomsnitt en følsom person, men jeg kan kjenne tårene presse på i øyekroken og . Som vi har ventet på deg, lille venn ! Jeg fikk ikke sove i natt på grunn av tanken på at alt sammen snart skulle være over. Hele graviditeten, alle .

Vi har designet et lite skrin med søte kort. Her kan familie og venner ønske velkommen til den nyfødte med en liten personlig hilsen. Hvert kort legges tilbake i . Du er nok din mammas og pappas store stolthet og eget lille mirakel.


Vi har ventet lenge på deg, vår lille prins,,,,. I går ble vårt tredje barnebarn født og i dag var vi å fikk se henne for første gang. Måtte jo bare lage ny . Når du skal gi øl i mannegave til han som har alt er våre øltags perfekt til å gjøre innpakningen morsom og unik! Humoristiske og rett til poenget, tag for 1- og .

Olav ble født tre uker før tia, og i går kveld kom vi hjem, hele familien. Verden er snudd på hodet! Flere resultater fra forum.


Graviditet, spedbarn og babytiden Tekst på kort til nyfødt jente - Graviditet, spedbarn og babytiden. Ikke dikt, da men koselig og. Lykke til på ferden.


Denne helga gikk like fort som den forrige. Jeg har spist middag med bestemor og bestefar, gått Ollebakkene med mamma, og gjort ferdig . Babyer er små engler hvis vinger krymper i takt med at bena vokser! Emilian til verden verdens mest fantastiske gave, ettertimer med sammenhengende rier. Midt i mellom rideleir og barn som fløy i alle retninger, så kom det en liten solstråle til verden!


Endelig var det Mali sin tur til å få . Skjønne kort til søte små, dette ønsker den lille velkommen til verden. Kortet er dobbelt med hvit innside. Hvit konvolutt inkludert. Akkurat nå er du helt ny, men du kommer til å vokse raskt. Thomas er en veldig stolt storebror.


Lillebror Erik kom til verden 22. Vårt aller første kull kom til verden den 3.

Det ble bare en valp som forventet, en flott tricolor gutt på 3gram! Fødselen gikk helt . Dessverre litt utbrent i brystet. Tiden fremover kommer til å gå så fort og fine bilder av den . Til en fødsel eller dåp vil en gjerne gi en gave som barnet kan se på senere og vite at denne fikk . I denne boken møter dere lille Gogo en baby som skal bli kjent med mamma og pappa, hjemmet sitt og en stor, ukjent verden.


Ditt barn er som Gogo, det. Arkene er fra den nye .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg