tirsdag 22. september 2015

Bakt søtpotet med spekeskinke

Jeg elsker søtpotet og jeg elsker avokado , og sammen er disse to en veldig. Kutt opp søtpoteten til pomefrites, før du har dette over i en bolle og tar. Her om dagen hadde jeg bakt søtpotet til middag for aller første gang.


Bakt søtpotet med kikerter er mat som lagar seg sjølv. Del poteta i to, bland saman krydder og kikerter og sleng i omnen.

Bakte søtpoteter er etter min mening den beste måten å tilberede søtpoteter på, og sammen med avokadokrem og pico de gallo, kan de være . Denne næringsrike retten er vegetarisk og passer like godt å servere som siderett som til et eget måltid. Beregnet søtpotet pr person som . Svin, ris og søtpotet. En fantastisk liten smårett med røkelaks, søtpotet og fetakrem.


Passer som lunsj, forrett eller som tapas. Sødmen fra søtpoteten passer utmerket med .

Brownie med søtpotet, avokado og dadler. BAKT SØTPOTET FYLT MED SPICY BØNNER OG AVOKADOKREM. Kjøp Spicy kyllingsalat med søtpotet og enkel . Denne Pinnen ble oppdaget av Miriam Abildsnes.


Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Salat med grønnkål, søtpotet og avokado. Vanlige bakte poteter kjenner alle til, men søtpoteter kan også bakes og smaker ekstra godt fylt med vårløk og mais og toppet med deilig rømme. Plasser søtpotetene på et stekebrett, pensle på ss olivenolje og ½ ts salt. Tortellini med ost, brokkoli og avokado.


Oppskrift på søtpotet som er bakt i ovnen til den er helt myk, og toppet med sprøstekte kikerter og pesto. Dette er god vegetarmat til lørdagskosen! Skjær søtpotet i terninger, og dryss over salt og pepper. Idag gir eg dere oppskrift på eggebakt søtpotet.


Bakt potet med guacamole - en enkel og smakfull vegetarmiddag! Lurer du på hvordan du skal tilberede søtpotet ? Det er lett, for den er svært.

Se alle våre ulike oppskrifter med søtpotet her. Søtpotet smaker helt fantastisk når den er bakt i ovnen. Avokado på måter . En perfekt bakt søtpotet i kombinasjon med vårløk, chili, bacon og rømme er så mye mer enn.


Mexicansk kyllingsalat med bønnesalsa og bakt søtpotet. Har du lyst til å prøve den selv så ligger oppskriften . Vask søtpoteten og sett den i mikroen på . Men i går lagde vi (Jon) altså bakt søtpotet for første gang. Vi hadde hjemmemekka burger og avocadokrem til ( avocado og sitron).


Vegetartaco med krydderstekte søtpoteter og avokado. Med både søtpoteter og kikerter i ovnen har du god tid til å.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg