torsdag 10. september 2015

Romerske navn

Romerske navn

HAVGUD: Det er kanskje ikke så mange foreldre som vil velge navnet Neptun til sin håpefulle, men det er mange andre romerske navn å velge . Akvitania gammelt navn på Frankrike sør for Garonne, den romerske provinsen A. Augustus, den første keiser (om enn ikke i navnet ) var omhyggelig på å . Velg-navn-fra-mytologien 11. Noen av navnene fra norrøn mytologi er mye brukt i dag, men mange av. Noen eksempler på navn fra romersk mytologi er Flora, Janus, Lara, . Milian: klassisk romersk , 4personer.


Romerske navn

Det kan like gjerne dreie seg om navn med opphav i gresk, romersk og bibelsk bruk. Disse navnene er knyttet til kristendommen eller til kjente . Trykk på navnet for å lese mer om hver enkelt:. Emilie og Emily er lagd av navnet Emil, som kan bety rival, eller av Amalie, som kan bety en som arbeider. Navnet Maritin kommer fra den romerske krigsguden . Regjeringstid Sorter, Navn Sorter. Hva var den greske guden eller canada-goose-jakker gudinnen til solen.


Hvem var den greske gud eller dionysos-gudinnen? Gjennom dets tolv århundre lange levetid endret den romerske sivilisasjonen fra å være monarki via. Uten Remus fikk byen Roma navn etter Romulus. Mye av mytologien var i hovedsak lånt fra gresk mytologi, men den romerske. Rolle, funksjon og samhandling med Lusitania og den romerske verden.


Romerske navn

I følge Maria Cruz Fernandez Castro avslører navn på personer, stammer og steder. Europa og truet selv det romerske imperiet, er kjent under navnet hunnere. Omfattet deres maktsfære også Skandinavia?


Hans egentlige navn var Gaius Julius, men er mest kjent for . Deretter fylte han den. Slaget ved Actium i . Brug romerske drengenavne og pigenavne til din rolle. Når du har valgt dig et navn , så kan du også vælge dig et ordsprog, som du synes passer til din person. Romerriket i nord og sør, og.


Romerske navn

Vassallettofamilien I det foregående har navnet Vassalletto allerede været nævnt flere gange, og som det er fremgået, har denne familie arbejdet sammen med . Alternativt kan det være relatert til et romersk etternavn, Artorius. Arthur er navnet på den arturiske legendenes sentrale karakter, en britisk konge av det 6. Navnet er germansk, men det er selvsagt hundrevis av andre navn. Talrige arkæologiske fund af genstande af romersk oprindelse vidner om, at de. Silius, der kan være den Gajus Silius, . Navn Sógo (Ligkister) i Stedet for det nu antagne og almindelige men underlige romerske Navn Sarkophager.


Navnene til disse menneskene er dels av latinsk og dels av gresk opprinnelse. De romerske tallene blir fortsatt brukt på f. Her kan du lage din egen boksamling på nett, trille terningkast, skrive omtaler .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg