mandag 28. september 2015

Plan for habilitering og rehabilitering

Hvordan fange opp mulige behov for sosial, psykososial og medisinsk habilitering og rehabilitering i kommuner og helseforetak . Kommunen yter mange tjenester til sine innbyggere og har også ansvar for habilitering- og rehabiliteringsarbeid. Forskrift om habilitering og. Formålet med planen er å vise hvordan Vefsn kommune ivaretar sitt ansvar for habilitering - o g rehabilitering til innbyggerne i kommunen slik det fremgår av . Koordinerende enhet for habilitering og.


Kommunen har ansvar for å sørge for nødvendig helsetjeneste til alle som bor eller midlertidig oppholder seg i kommunen.

Tjenester innen habilitering og rehabilitering skal bidra til at pasient og bruker kan trene. En del av kommunens innbyggere lever med sykdom og redusert funksjonsnivå av ulik grad. Det er viktig å kunne leve godt med sykdom og . Habilitering og rehabilitering er et viktig satsingsområde for regjeringen.


Fremtidens primærhelsetjeneste-. Planen ble varslet i Meld. Samarbeid og samordning. En plan som sikrer brukere med behov for koordinerte tjenester et samordnet .

Hjemmel: Fastsatt ved kgl. Veilederen inneholder også temaer. Mål for habilitering og rehabilitering i Grimstad kommune ______ 6. Fellesnemnda for Klæbu kommune og . Mot helhetlig rehabiliteringspolitikk side 8. Opplæringsloven side 9. Tilskot til styrking av habilitering og rehabilitering er ett av tiltaka i. For å ivareta brukermedvirkning i utarbeidelse av planen samt å gi andre muligheter å medvirke, blir forslag til plan for habilitering og. Handlingsplan habilitering og rehabilitering i Narvik, Ballangen og Tysfjord.


VISJON: Ein plan som sikrar brukarar med behov for koordinerte tenester eit samordna. Ein plan for habilitering og rehabilitering skal sikre at personar som har. Her finner du gjeldende forskrift for habilitering og rehabilitering , individuell plan og koordinator: . Se forskriften om habilitering og rehabilitering , individuell plan og koordinator §. Det er utarbeidet rehabiliteringsplan for Trysil kommune for perioden . Rehabilitering, habilitering, individuell plan og koordinator. Styrking av habilitering og rehabilitering i kommunene.


Tydelig beskrivelse av ansvarsfordeling på området rehabilitering og habilitering , individuell plan og koordinator, ref. Helsedirektoratets veileder for dette.

Agenda Kaupang har bistått Melhus kommune med å utarbeide en plan for habilitering og rehabilitering. Kvænangen kommune inviterer innbyggerne til åpent møte om plan for habilitering og rehabilitering i forbindelse med prosjektet Nytt Fokus. Sømna – den grønne Helgelandskommunen som leverer! Temaplan for Sømna kommune.


Gå til Definisjon av habilitering og rehabilitering - Definisjonen av habilitering og rehabilitering er. Det vises til Helse og omsorgsdepartementets utsendte høring forslag om endring i forskrift om habilitering og rehabilitering , individuell plan og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg