torsdag 10. september 2015

Skjenk design

Se vårt sortiment av skjenker til rimelige priser! Vi tilbyr skjenk i ulike design til alle rom, både moderne og klassiske. Her er skjenker og hyller til alle rom!


Rain er designet av Gino Carollo som vise hvor vakkert mørkt treverk er i selskap med metaller, fra 32 . Så kan du med fordel pryde hjemmet med en eksklusiv skjenk. Did you know that behind each of our designs is a story of craftsmanship and quality?

Design Of Sideboar Sort. Vi har et stort utvalg av flotte, funksjonelle og romslige skjenker i ulike design og stilarter. Er du er på utkikk etter en skjenk med et vintage look, en rustikk skjenk i. Reflect Sideboard skjenk fra Muuto i eik. Dette er en stilig og stabil skjenk laget i eik med et unikt design av Søren Rose.


Skuffende er formet forskjellig fra . Hos oss finner du et stort utvalg skjenker med skuffer og dører og elegante vitrineskap i mange forskjellige størrelser, materialer og design. Vogue Wall Skap Petite 12 Antracit.

VVitrineskap, Anthracite. VVitrineskap, Sort. Skjenken har treribber som skaper et grafisk mønster. Fine kommoder, hyller og skjenk til plassering i gang og stue for. Resultatet er en interessant blanding av nytt og klassisk design , som også . Bohus har et bredt utvalg av skjenker i flere stilgrupper.


Ottawa skjenk , produktet er tilgjengelig i forskjellige farger. Med sine runde kanter, rene linjer og moderne design er dette en av favorittene denne høsten. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser . Skapkroppene er i heltre eik og skyvedørene i . Hans Thyge Pedersen(1). Nordi skjenk - Røkfarget eikefinér med skyvedører og skuffer.


Norse skjenk - Sortbeiset og lakkert eikefiner med ben i sortlakkert stål. Produkt: Dal skjenk. UTSALGSPRIS I NOK INKL. Sskjenk fra NOK 27.


Med Caché er mulighetene mange, og takket være sin funksjonelle design , kan det for eksempel brukes som en bokhylle, for lagring av vin og glass, eller som et.

Kabino Skjenk , design Simon Legal produsent Normann Copenhagen Kabino er en enkel, allsidig skjenk med et eksklusivt utseende designet av den danske . Denne skjenken er designet av Søren Rose Studio og er har et umiskjennelig elegant skandinavisk design. Rå natur møter sofistikert design. Gigant er moderne, stilsikre kvalitetsmøbler du vil ha glede av lenge. Serien er dansk arkitekttegnet og består av solide og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg