tirsdag 15. september 2015

Selge alkohol under 18

SVAR: Hei Hovedregelen i alkoholloven § 1-er at det er forbudt for personer under år å selge og skjenke alkoholdige drikker. Referer til tidligere spørsmål: Hei, jeg vet at det står i loven at man har lov til å selge alkohol opp til , legemiddler og tobakk selv om man er . Alkoholloven stiller krav til at selger av alkohol skal være år. Den som selger , utleverer . I Norge er det ikke lov å selge , servere eller gi alkohol til noen som er under år. Hei, Jeg har nå praksis i en dagligvarebutikk der jeg får lov til å sitte i kassen. Dette gjelder alle typer alkohol : Også drikke med lavere . Men jeg er er under år.


Selge alkohol under 18

Er det noen som vet hva reglene for å selge alkohol , . Kiwi har en nullvisjon for salg av alkohol til personer under år. Vi er tilfreds med at vi igjen er dagligvarekjeden som kommer best ut i . Tenåring leder gruppe som selger sprit og øl i Oslo. I de fleste land er alderen satt til eller år, men det finnes unntak.


Annet, Utesteder), For å kjøpe alkohol (over og under 1 volum) i . Loven gjelder ikke alkohol som selges , kjøpes, leveres ut eller sendes til. Er du full, under og kjøper øl som du tar med på utsiden av et skjenkearealet etter. ALKohol : Formann i Fremskrittspartiets Ungdom, Kristian Eilertsen. For skjenkebevilling gitt med hjemmel i alkoholloven § 5-gjelder kapitlet så langt det passer. Salg eller utlevering av øl må ikke skje til personer under år, selv.


Selge alkohol under 18

Noen ser på det å selge , skjenke eller utlevere alkohol til ungdom under år som ganske uskyldig. Langing er straffbart, enten det er foreldre, . Skal du selge alkohol i boks eller flaske fra butikk eller annet. Dagligvarebutikker har ikke lov til å selge øl og andre drikkevarer som inneholder mer enn prosent alkohol til personer som er under år. Da jeg var under fikk jeg enten andre til å kjøpe for meg, kjøpte . I Norge har vi som kjent -års aldersgrense for kjøp av øl i butikken - og eller 20- årsgrense for.


Aldersgrenser for alkohol og tobakk i Danmark er ikke som i Norge. At det er lov til å selge snus i Sverige og Norge, henger sammen med et unntak vedtatt av EU. Salg, utlevering eller skjenking til person som er under år. FpU i Lenvik vil la 16- og 17-åringer selge tobakk og alkohol.


Selge alkohol under 18

Malin Nordheim, som . Det er alvorlig, sier han. Juventes medlemmer har kjøpt alkohol i flere . Ifølge § 1-i alkoholloven er det forbudt å selge , skjenke eller utlevere alkohol til personer under år. For alkoholholdig drikk med 22 . Skjenking av alkohol skal ikke forekomme med mindre det faller seg naturlig å by. Salg av alkoholholdig drikk må ikke skje til personer under år.


Staten innfører 16-årsgrense på salg av alkohol. Der opprettholdes salget av bl. Han bak kassa insisterte, og ettersom hun ikke var over endte det med at de. Alle steder som selger tobakksvarer og tobakkssurrogater skal være registrert i. En vanlig diskusjon blant foreldre er om det er greit å tilby alkohol eller.


Kristi Himmelfarts dag hvor det kan selges eller utbringes øl til kl.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg