fredag 4. september 2015

Sunne havrekjeks med tranebær

Det er en enkel kake , hvor alt bare skal blandes sammen, og vi bruker kopper. Bland alt sammen, ikke rør for mye, da kan den bli litt seig! Kan jeg friste med en kake toppet med kanel og ristede mandler på toppen? Skal bake en kake og ha med på kontoret til bursdagen min neste uke.


Ingredienser: 1l kefir. Den er saftig på grunn av kefirmelken og dekkes med et generøst lag deilig lys sjokoladeglasur.

Så når du trenger kake til mange så er det denne du vil gå for. Ha hvetemel, sukker, kanel og natron i miksebollen og rør det godt sammen. Sjokoladekake med kefir.


Saftig sjokoladekake med lys sjokoladekrem - Godt. Finn noe godt å spise. Eplekake med crème fraîche og kanel. Smelt margarinen og rør alt sammen i en bolle.


Sjekk med en fyrstikk eller kakepinne.

Kaken er ferdigstekt dersom det ikke henger igjen kakerøre . Tilsatte ca 1dl kefir i deigen, det gjorde at den holdt seg saftig i flere dager i kjøleskapet. Fyller min vanlige langpanne, stekes midt i . Saftig, smakfull, sjokoladekake til små og store. Kanelkake med kaffeglasur Oppskrift: - hjemmelaget som gleder- En av 3gode oppskrifter fra Dr. Enkel og supersaftig kake med sitron. Dl syrnet melk ( kefir ). Nydelig krydderkake i langpanne med ostekrem, også kalt kanelkake.


Kefir gjør kaken ekstra saftig. Glasur 1g smør 2g melis ss kakao. For den skal has på varm kake. Kanelkaka er av namnet ei krydderkake, som i tillegg er toppa med sjokoladeglasur. Prøv og kjenn lukta av nybakt kake i huset :).


Se også oppskrift på Konfektkake i langpanne, som er en basert på en . Endelig fått prøvd den mye omtalte sjokoladekaken på tine kartongen. Krydderkake med eple er en lettvint langpannekake som smaker kjempegodt toppet med kanel og sukker. Det er noe med kombinasjonen kefir og kanel som gjør at jeg MÅ HA, BARE.

Super-rask sjokoladekake du rører sammen på 1-2-3! Denne falt virkelig i smak hos de minste i huset. For noen dager siden lovet jeg dere min . Er du på jakt etter en enkel, lite arbeidskrevende kake som faller i. Kakene er holdbare og smaker nydelig av kanel , sjokolade og kaffe. Studenterstump er en gammeldags, norsk langpannekake som mange er veldig glad i! Kaken ligner litt på Marmorkake i langpanne, siden den består av en .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg