fredag 25. oktober 2019

Solkrem test 2019 barn

Solkrem test 2019 barn

Dessverre er det enkelte solkremer som inneholder stoffer som kan være skadelige. Vi har oppdatert solkremtesten for barn , slik at du kan gjøre et trygt valg. Evy Sunscreen Mousse Kids SPF- BEST I TEST SOLKREM FOR BARN. Test av solkremer til barn.


Solkrem test 2019 barn

Stor test av innholdet i solkrem til barn. Kun åtte av solkremer ble klarert i årets solkremtest fra. Sun lotion til barn og voksne SPF 15 . Av de barnesolkremene som er med i testen , får fire av dem røde fjes, seks får middels karakter, og kun tre får grønt smilefjes og er dermed . To av solkremene , begge beregnet på barn , viste så store avvik at. Dette er taperne i Forbrukerrådets solkremtest , og kan være skadelige for barn.


UNNGÅ: Denne solkremen fra Clinique ber det danske forbrukerrådet deg. Coop Änglamark Sun Spray til barn og voksne SPF 3 prosent. Svanemerket solkrem gir god beskyttelse, og er et godt valg for deg som ikke vil. Særlig viktig er det å sørge for at barna er godt beskyttet. Dermica, Cosmica og Änglamark er best i test for solkrem for barn.


Solkrem test 2019 barn

Caroline Berg Eriksen. Viktig å beskytte barnet før de skal ut i solen med solkrem tilpasset for barn og babyhud. Se vårt brede utvalg hos Vitusapotek. Kommer din solkrem dårlig ut? De på grønn plass kommer best ut i testen.


Solkremer for barn. Mange solkremer inneholder stoffer som kan være skadelige for miljøet. Dette gjelder for eksempel noen av solfiltrene som brukes for at man . TESTVINNERE : Disse fem solkremene for barn går seirende ut i Forbrukerrådets. Bare fem av de fjorten solkremene som retter seg mot barn , . Bare hver tredje solkrem får smilefjes på alle testkriterier.


Av de solkremene i testen som er ment for barn , får bare fem smilefjes på alle . IKKE GODKJENT: Også solkremer for barn kommer dårlig ut i årets solkremtest. UTVALG: Disse solkremene er testet av Forbrukerrådet. Et tilfeldig og begrenset utvalg av solkremer (ulike merker), med solfaktor eller høyere på det norske markedet, beregnet for barn eller . Det er viktig å beskytte huden mot sterke solstråler ved bruk av solkrem. Kanskje aller helst vil vi beskytte barna våre. Men voksne må også . Harmoni Kids solkrem SPF gir høy beskyttelse mot UVA- og UVB-stråling.


Kremen er vannfast og. Best i test i Foreldre og barn. Norges Strålevern melder om rekordhøy UV-stråling i Sør-Norge i mai, og eksperter råder foreldre til å beskytte barna mot den sterke solen. Fire av solkremene for barn fikk strekmunn i Forbrukerrådets test : -Cosmica Kids Sun, faktor 50. Dette er spesielt viktig for deg med sensitiv hu og for barn , som har en hud som er ekstra følsom.


UVA-beskyttelsen tilsvarer minst. I tillegg er barna gjerne mer i aktivitet på stranda og har vanskeligere for å beskytte seg .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg