tirsdag 29. oktober 2019

Pynting av festkaker

I dette innlegget har jeg samlet mine beste festkaker. Pynt med kiwiskiver eller blå druer. Relaterte oppskrifter til pynt til festkake. Så enkelt, så flott og så godt!


Her er alle kakeoppskriftene du trenger denne sommeren! Her kan du lese gode råd om hvordan dekorer festkaker.

Visst ser det imponerende ut - og festkaken er utrolig nok ganske enkel å lage! Lær hvordan du gjør det her. En festkake er som en supermodell og har en veldig kort periode den. Planlegger du en herlig marsipankake til dessert? Vi viser deg hvordan du enkelt skal kle en kake med.


Frukt, marsipan, krem og pynt. Kokke-Lise gir deg tips til pynting av kaker, noe som jo burde være rimelig aktuelt i konfirmasjons-, . Jeg har samlet noen festkaker fra bloggen i dette innlegget.

Pynt slik jeg har gjort med flette mønster eller stikke ut stjerner eller hjerter og legg de på toppen . Bringebær, blåbær, jordbær (pakker av hver) evt flagg. Sett stekeovnen på 1grader. På denne siden skal jeg legge ut generelle baketips, i tillegg til detaljerte beskrivelser på hvordan man lager vakre kaker med lekker håndlaget pynt.


Eller legg på noen vakre, spiselige blomster som roser eller stemor. Det enkle er ofte det beste. Da vi leste litt grundigere i kokeboken fant vi jammen en oppskrift på pynting. Da denne oppskriften også foreslår at det som skal pyntes er et . Her har vi samlet våre favorittoppskrifter på festkaker.


Pynt kaken for eksempel med ferdigkjøpt sukkerpapir som festes med eggehviteglasur. Slik lager du eggehviteglasur: 1. Bland sammen melis og eggehvite og . Festkake i rødt, hvitt og blått! Vaniljebløtkake til 17. Vår beste oppskrift på bløtkake med.


Jordbær- og marsipankake er festkake til bursdag, 17. Fjern papiret og pynt med jordbær og pistasjenøtter. Rullekake med sjokolade og bær.

En enkel, nydelig kake fylt med syrlige overraskelser. Vi lærer deg de grunnleggende kunnskapene og ferdighetene som må til for å dekorere en flott festkake. Du lærer kunsten å trekke en kake og å lage naturtro . Jeg har valgt meg to ganske forskjellige, men fine festkaker. Ikke fyll toppen med pynt.


Lære om farging av marsipan, laging av figurer og pynting av flotte festkaker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg