torsdag 17. oktober 2019

Pinseliljer bilder

Så, ja, det er sikkert noen av de jeg har tatt bilde av som er nærmere å være påskelilje enn pinselilje. Men narcisser er så fremmed for folk flest. Visste du at påske- og pinseliljer , eller narcisser som de gjerne kalles, inneholder et giftstoff som. Bildet kan inneholde: plante, blomst, utendørs og natur.


Biologi › Planter › Blomsterplanter › Liljefamilien pinselilje – Store norske leksikon snl. Pinselilje (Narcissus poeticus).

Narciss er navnet på blomsterslekten som omfatter de kjente artene som påskelilje og pinselilje. Slekta omfatter flerårige urter med løk. Før i tiden sa man at de . Slottsparken: Blomstring - kongehuset. Foto : Liv Osmundsen, Det kongelige hoff.


Hvert år dyrkes det fram tusenvis av . Miras hjørne: Ny header, Og Rabarbra! Edmund Gosse har skrevet en siders Bibliographical note, hvor han blant annet nevner .

Vi har enda ingen bilder av denne. Funndata i Artskart. Du broderer kun en del av motivet. Størrelse ca 35xcm. Den inneholder blant annet et planteregister med bilder av 4planter . Klikk på bildet for å se større versjon.


Eller tar jeg gruelig feil? Påskeliljer er vel gule, mens pinseliljer er hvite? Bildet viser noe jeg alltid har betraktet som pinseliljer , skriver Per . Eldre bilder i kategori: Marka - sommer.


Opphavsrett: Narve Brattenborg. Med hvite pinseliljer så klart,hvis en absolutt må pynte. Den vakreste av pinseliljene.


Nydelige pinseliljer og nydelig bilder ! Härligt med dina vårliga bilder , nu dröjer det inte länge, så är vi där . Finnes det noe søtere en ekte pinseliljer ? Fine bilder av det som blomstrer i hagen din, fint med pinseliljer til pinse. Referere til dette bildet andre steder på foto.

Det vil da bli automagisk laget en link. Kort med motiv av pinseliljer. De sto tett i tett og det var vanskelig å komponere bildet.


Valgte til slutt denne varianten hvor mange av de andre ble rotete komposisjoner. Narsisser er fellesnavnet på det som vi kaller påskeliljer, pinseliljer , tasetter og alle de andre sortene som er mer eller. Enkelte bilder er nesten skarp rosa.


Røisli, Sigurd Bernhard.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg