fredag 18. oktober 2019

Raglan ovenfra og ned oppskrift

Raglan ovenfra og ned oppskrift

Det plukkes opp masker til ermer, og disse strikkes også rundt på rundpinne og til slutt. Den brune Ballonggenser på bildet er strikket i Arwetta i fargen sand fra . Og så er det bare å strikke helt vanlig over maskene, og det er helt. På bildet ser det ut som genseren er strikket på rundpinne , og.


Raglan ovenfra og ned oppskrift

Hvordan strikke to armer eller ben samtidig på rundpinne. Her er det noe å lære for den avanserte og for nybegynneren. Se videoleksjoner og få oppskrifter og inspirasjon!


Tenk deg at du har brukt mange timer på å strikke en jakke. Kursholder Ann Pinneguri Myhre forklarer skritt for skritt hvordan de kan klippe. Du kan strikke en genser med kun rette masker hvis du strikker den i ett på en . Del din strikkegenser med MinMote på Instagram ved å tagge bildet ditt med. Her viser Line og moren, Bente Langmo deg hvordan du legger opp masker,. Legg opp 1masker på rundpinne nr med svart dobbel tråd.


Genseren til gutt og jente er lik med unntak av lengden. Innlegg om rundpinne skrevet av agnesmatre. Jeg har strikket tusenvis av gensere i mitt liv. Spennende å se hvordan mønsteret blir med ulike strikkere og ulike farger og varianter i lengde på genser og hals. I denne DROPS video viser vi hvordan man strikker glattstrikk fram og tilbake på rundpinne.


VGTV er Norges største web-tv-kanal. Nyheter, sport og underholdning. Her ser du trinn for trinn hvordan du strikker en raglangenser. Musikk: Gina Nyquist to pinner er en.


En kort forklaring på hvordan man strikker ermene inn på bolen. Pass på å ha de felte maskene mot. Her skal jeg vise dere hvordan jeg bruker en lang rundpinne i steden for strømpepinner. Her strikker jeg det ene beinet på en liten barnetights. Følg meg på blogloving.


Det er en genial måte å strikke genser på, både fordi det er enkelt og fordi en slik. En lang rundpinne er lurt, det blir mange masker i starten. Hvor fleksible strikkeplagg er, og hvordan de ser ut, påvirkes både av maskenes tetthet,.


Raglan ovenfra og ned oppskrift

Jeg strikket en genser ferdig i fjor vinter, bare for å finne ut at jeg må. Om du har en ekstra rundpinne så kan du hente opp masker der du skal . Flott og deilig genser med hullmønster i myk Alpaca. Begynn midt foran og . Gå vinteren i møte i strikkeplagg med speider- motiv! Her får du oppskrift på både kofte og genser med forbundsmerker, trær og telt.


Bytt til rundpinne nummer . Saragenser er nok en populær genser fra den første boken. Når man strikker gensere nedenfra og opp, med rundfelling eller. Rundpinne og strømpepinne nr 2½ og 3. Strikker du løsere, bruk tynnere pinne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg