onsdag 23. oktober 2019

Sirkeltrening hjemme

Tren sirkeltrening hjemme. Sirkeltrening har aldri vært mer populært enn hva det er i dag. I en hektisk hverdag med jobb, familie og hobbyer- og alt som hører til, . Lag din egen sirkeltrening hjemme ! Kortreist trening på minutter!

Du har planer om å trene, men ute er det kaldt og det . Dagens første økt ble en deilig sirkeltrening ! Jeg syns det er så bra med inspirasjon til trening hjemme med lite eller inget utstyr. Er du klar for sirkeltrening med øvelser du kan gjøre i din egen stue. Arbeid: Start med øvelse 1. Du kan fint gjøre det hjemme på stuegulvet.


Den gode gamle sirkeltreningen er i vinden som aldri før. Mange bruker sirkeltrening for å komme seg i form og det gjør de med rette!

Du trenger ikke et treningssenter eller masse utstyr for å trene. Bruk kroppsvekten din, og tren uten utstyr. Les mer om øvelsene på maxim. Skal du få maks effekt ut av treningen på stuegulvet er det én metode som er å foretrekke: go gammeldags sirkeltrening ! Her finner du øvelser og programmer, slik at du lett kan drive med sirkeltrening hjemme.


Vil du ha maks ut av hjemmetrening bør du legge opp til sirkeltrening , mener marked- og treningsansvarlig i Abilica, Ina Sandengen. Kan man kjøre maks styrketrening hjemme ? Dette treningsprogrammet gjør du hjemme. Frister treningssenteret mindre om sommeren?


Da kan utetrening i frisk luft gi deg motivasjonen du trenger! Se hvordan du kan trene smart i . Coacher, veileder og motiverer deg helt til målet er nådd. Lærer deg en livsstil du kan leve med resten av livet, og ha stabil vekt.


Gir kkt livskvalitet! Enkel sirkeltrening hjemme. Det er fullt mulig å bygge opp et supereffektivt sirkelprogram uten å bruke mye penger på apparater og vekter. Borte bra, men hjemme best.

Jeg har sovet som et lite barn i natt, så deilig å være tilbake i min egen seng. Nå sitter jeg på kjøkkenet, og nyter . En kjapp gåtur, en runde med sirkeltrening hjemme i stua eller aktiv lek utendørs med barna er også fysisk aktivitet! Gjenta hele sirkelen ganger. Da kjører jeg en type sirkeltrening , med sekunder innsats og sekunder pause. Det er faktisk mer effektivt enn man skulle tro, forteller Tester.


Samme prinsippet blir det med sirkeltrening hvor du gjør ett sett av alle. En av trendene er å trene ute, uten utstyr, hjemme , kort og effektivt. Onsdag: Ski, stavgang, gåing eller løping, timer, aerob utholdenhet, lav intensitet.


Det kan være sommerferie, juleferie, økonomi eller andre årsaker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg