tirsdag 22. oktober 2019

Penomax knuses

Like før servering pisker du smør inn i sausen. Fløtesaus med Hoff Potetmel egner seg perfekt til både kylling, kalkun og farseretter. Velger du kalkun har du et supert utgangspunkt for en smakfull nyttårsmiddag.


Triksene som gir saftig og smakfull kalkun til nyttårsmiddagen. TAKKSIGELSESMÅLTID: Amerikanerne spiser kalkun på. La koke opp til en tjukk saus som du krydder med salt, pepper og estragon. En liten ekstra spennende smakstvist på en allerede ganske digg saus til kylling og kalkun.


Kalkun trenger en god saus. Det løfter middagen til nye høyder, i tillegg til at det kan fungere som en nødløsning hvis kalkunen er blitt litt tørr. Saus til kalkun , waldorfsalat og alt annet du måtte lure på når det kommer til tilbehør til kalkun? Det passer imidlertid ikke alltid å steke en hel fugl. Denne videoen er en viss periode kun tilgjenglig på denne siden - KLIKK HER!


Ole Martin Alfsen fra. Sjysaus: Kok kraft av innmaten som du finner inne i kalkunen. Brun innmaten i smør i en gryte. Tilsett gulrot i store biter, sellerirot og sjalottløk.


Det er uaktuelt å bruke innmatposen, men buljong er greit. Har liksom én saus jeg bruker til kalkun , men har lyst til å utvide repertoaret litt. Helst en enkel oppskrift.


Det er snart jul, vi skal ha kalkun på julaften, og jeg har lyst til å . Hei, vi er en gjeng som samles på nyttårsaften og maten består da av kalkun. I år ville vi prøve å lage ordentlig hjemmelaget saus , vet sånn røffelig at en kan . Selvfølgelig må du ha saus til kalkunen. Vi anbefaler brun julesaus.


Saus er utrolig viktig til kalkun. Her har du oppskriften. Spesielt siden fuglene raskt blir i tørreste laget.


Denne sausen smaker mer enn bare fløte og kalkunstekesjy, . Har alltid lagt fløtesaus til kalkun , noe mannen i huset ikke er noe særlig glad i. Hvilken saus vil dere annbefale til nyttårskalkun. En god fløtesaus er noe av det beste du kan servere til lyst kjøtt som kalkun og kylling, og er slett ikke vanskelig å lage selv. Den milde og fyldige sausen passer. Når du kjøper kalkun bruker det å ligge en pose med innmat inne i kalkunen. Den bruker du for å lage sausen mens kalkunen stekes.


Hvordan lager du den? Som en vanlig brun saus bare med kraft av kalkunen ? Deler sine oppskrifter - Det jeg vanligvis serverer til kalkunen er potetstappe, grønne bønner med bacon, stuffing, saus , middagsboller - servert . Det ser kanskje ikke lekkert ut, men det er innmaten som følger med kalkunen som gir den beste sausen. Kjøttet er magert, så her er våre tips til en saftig og smakfull kalkun. HELSTEKT KALKUN med brødstuffing, kremet rosenkål og kalkunsjy.


Lårstek av kalkun med potetpuré og enkel ratatouille. Lag sausen som forklart under.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg