torsdag 14. juni 2018

Sjokolade cupcakes med hvit frosting

White Frosting : 2g hvit sjokolade 2g kremost naturell 2g smør ss vaniljesukker dl melis . Hvit sjokolade eller smør krem er ikke noe som jeg personlig har sans for. Pynt dine cupcakes ,( se video øverst ↑) denne frosting rekker til ca. Disse vil garantert glede selv den mest kresne cup . Tilsett konditorfarge for å få forskjellige farger.

Se video som viser pynting med frosting på cupcakes. Den har en luftig konsistens som er perfekt til å pynte cupcakes med. Sjokoladecupcakes med cream cheese frosting.


Slik lager du saftige cupcakes med fantastisk frosting som alle vil elske. Pisk så smør og sukker hvitt med en stavmikser i 5-minutter på gøy . Herlige, amerikanske cupcakes med Oreos og fluffy frosting laget med vanilje, kremost og hvit sjokolade ! Ha smør og melis i en . En av 3gode oppskrifter fra.

Frosting er en myk og kremet topping som smaker fantastisk på cupcakes. Smaken er ofte litt. Ingredienser: 2g . Cream cheese frosting. En god krem som cupcakes topping eller til gulrotkaken. Smørkrem med sjokoladesmak ! Myk smørkrem som passer til kaker og muffins.


Kan smaksettes med f. En fyldig og kremet glasur som smaker nydelig til gulrotkake og krydderkake eller -muffins. Det finnes mange forskjellige typer frosting å dekorere cupcakes me. For å ha noe å spise med tre typene, har jeg først laget sjokolade - og . Oppskriften holder til ca. Her er det raust med frosting , og i tillegg gjemmer det seg en liten. Nydelige store sjokolade cupcakes , med en herlig vaniljefrosting – både inne i og utenpå.


Det gjør at frostingen blir hvit og fjerner melissmaken. Awsome gode gulrot cupcakes med hvit sjokolade frosting. Jeg fant frem min faste oppskrift på gulrotkake, og etter å ha forbedret den med .

Cupcakene passer godt sammen med både vanlig sjokolade frosting og hvit sjokolade frosting. Denne oppskriften gir garantert høye og luftige . Bringebær og hvit sjokolade i deigen, og ostekrem med sitron på. Men under en cupcake skjuler det seg jo rett og slett en muffin.


Jeg pyntet disse babyshower cupcakes med hvit sjokolade frosting , oppskriften finner du her. Saftige og luftige cupcakes med en deilig frisk smak av sitron og blåbær toppet med en nydelig hvit sjokolade frosting. Banan og sjokolade cupcakes med fluffy hvit sjokolade frosting. Etter å ha holdt på å male overskapene fikk jeg veldig lyst på banan muffins, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg