onsdag 13. juni 2018

Grønnsaker til kylling og ris

Saftig og god kylling med karriris, blomkål og brokkoli. Dette er en middagsrett som faller i smak hos de fleste. Bruk gjerne grønnsaker eller rester du har i kjøleskapet. Jeg skal straks avgårde på trening, men først tenkte jeg å dele et middagstips med dere, nemlig kylling , ris og grønnsaker.


Hvilke grønnsaker bruker dere til kylling og risen deres?

Jeg er kanskje liten, men jeg . Mens kyllingen steker, starter du med å steke løk, hvitløk og paprika med . Wok med kyllingfilet , brokkoli, sukkererter, gulrot, mais og rødløk, er kjapp og sunn mat. Kok ris som anvist på pakken. Tilsett alle grønnsakene , bland godt og stek videre i 2-minutter.


Bland inn den kokte risen og stek videre ca. Stekt kylling og ris.

Kylling med grønnsaker og naturris inneholder få, men mettende kalorier. I tillegg til å stille sulten er retten full av antioksidanter som styrker . Paprikabakt kylling med grønnsaker og fullkornsris. Lårfilet er renskåret kjøtt fra overlåret på kyllingen , og har naturlig mer fett enn brystfilet. Retten kan gjerne varieres med andre grønnsaker.


Du kan nemlig tilsette det du har tilgjengelig av proteiner og grønnsaker. Denne oppskriften er laget med kokt skinke, kyllingfilet og reker. Kyllingfilet kan brukes i supper, taco, gryteretter, sandwich og i wok. Også tilbehøret kan varieres som du ønsker, enten om det er ris , grønnsaker , pasta, potet . Knallgod oppskrift med massevis av proteiner fra kylling , vitaminer og kostfiber fra grønnsaker og naturris.


Perfekt både til deg som vil gå ned i . Og det kan jo være dørgende kjedelig, men . Kylling og ris må jeg innrømme høres litt kjedelig ut. Men kylling og ris med spennende krydder, grønnsaker og litt tørket frukt høres straks litt . Image: MARINERT SESAMKYLLING MED WOKEDE GRØNNSAKER. Jeg valgte å lage kylling med paprikasaus og ris.

Både barn og voksne liker denne retten og jeg . En deilig kyllingrett med stekt ris , egg og friske grønnsaker. Passer perfekt til hverdagsmiddag for både store og små. Når grønnsakene er rørt inn i risblandingen , lager du et hull i midten av. Du kan også erstatte kylling med svin eller sjømat i denne.


Denne retten inneholder også deilige grønnsaker og kylling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg