torsdag 7. juni 2018

Greske etternavn

Skikker og eksempler fra mange lan med hovedvekt på etternavn. Greske etternavn , kjønnsbestemte endinger: . Du har kanskje hørt at det er vanlig med akis άκης ending på etternavnet her på Kreta? I området rundt Sfakia slutter ikke etternavnene på akis, . Etternavn er i mange navnetradisjoner siste ledd i et personnavn.


Mange greske etternavn har sitt opphav i yrker eller karakteristika. Flere kjente og kjære etternavn kan være i ferd med å bli borte, ifølge. Betydning: gresk:lysende - kan også være av Eleonora: bønn om miskunn, mange av navnebærerne i Norge har greske etternavn. Georgine ( fra gresk Georg, plante oppkalt etter etternavnet Georgij).


En realistisk og pragmatisk. Et stipend fra den greske staten avgjorde saken. Egentlig hadde hun et langt mer komplisert etternavn , nemlig Anistonopolus. Dette er et gresk navn som kommer fra faren Johns familie.


Vi vet at Jesus på en måte også hadde et annet etternavn , nemlig Kristus. Kristus er den greske formen for Messias og betyr Den salvede. Men det er egentlig . Det etternavnet kan ha blitt laget i Sverige av et fornavn brukt i Sverige, eller av et stedsnavn som begynner med Ev-, eller hentet fra det greske.


Flere kilder gir dem alle etternavnet Vlatakis i stedet for Tetzepes. Glosbe, online ordbok, gratis. Bla milions ord og uttrykk på alle språk. Den greske økonomiske krisen er ikke over, og går inn i sitt tiende år.


Referanselisten skal ordnes alfabetisk på forfatternes etternavn. Koranen, Bibelen, og eldre greske og romerske tekster. Hva er synonym til GRESK ETTERNAVN ? Søk og finn løsningen i ordboka. Hvor mange av disse som overtok navnet Alsos som etternavn er usikkert, men det var visst fler av disse familiene.


Alsos er gresk for hellig lund eller frukthage. Noen korte, mange like og andre lange og kryptiske som greske etternavn. Medlemmer bryter ut, danner nye akronymer, de diskuterer og de . Admiralitetet sentral bygning i St. Althéa har gresk -klingende fornavn.


Greske etternavn

I TV-programmet 4-stjerners middag fortalte Lindberg at han skiftet etternavn da han kom til Norge fordi et bokstaver langt gresk. Han har greske , engelske og skotske aner, og endret etternavnet sitt fra Taptitklis til James. Han studerte drama ved Bristol Old Vic Theatre . Sotivis, som ikke vil oppgi sitt etternavn til VG.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg