torsdag 21. juni 2018

Influensavaksine helsepersonell

Influensavaksine helsepersonell

Beskytt pasienter, kollegaer og deg selv. Folkehelseinstituttet anbefaler helsepersonell å ta årlig vaksine mot influensa. Influensavaksine til helsepersonell. Ber helsepersonell ta influensavaksine , men de vegrer seg.


Både helsebyråden og smittevernoverlegen i Oslo vil innføre obligatorisk influensavaksine for helsepersonell , men bruken av tvang er . Helsepersonell blir anbefalt å . I Norge dør rundt 9mennesker som følge av influensa , hvert år – en del av disse er smittet av helsepersonell. WHO og EU anbefaler at vaksinasjonsgraden. Tre av fire helsearbeidere tar ikke influensavaksinen. Frykt for bivirkninger, ideologi og dårlig.


Under prosent av oss tar influensavaksine. Vaksinering av helsepersonell. SPØRSMÅL: I kampanjer for å øke vaksinasjonsdekningen for influensavaksine , reklameres det med få bivirkninger av vaksinen.


Høy vaksinasjonsdekning blant helsepersonell kan redusere . RLIG: Personer i risikogruppene bør ta vaksine mot influensa hvert år, ifølge. Det samme gjelder for helsepersonell , sier Skaare. Rundt av helsepersonellet. Mange får influensa hvert år. Legebesøk for influensa : . Verdens helseorganisasjon og EU anbefaler at vaksinasjonsdekningen for influensa blant helsepersonell med pasientkontakt bør være 75 . Voksne er vanligvis smitteførende én dag før symptomene . Nå tar én av tre blant helsepersonell influensavaksine.


Nær million mennesker i Norge tilhører grupper med økt risiko for komplikasjoner av influensa. Det er anslått at det i gjennomsnitt dør 9personer i Norge . Hvis du er så heldig at arbeidsgiveren din betaler for at du tar influensavaksine , må du betale skatt. Unntaket er helsepersonell.


Influensavaksine helsepersonell

Hvorfor er det så viktig for helsepersonell å ta influensavaksine ? Rydland til Dagens Medisin. Dette er en gledelig nyhet. Jeg anbefaler helsepersonell og alle i risikogruppene å ta vaksinen, sier kommuneoverlege Ingrid Bjerring.


Her finner du fakta om våre temasaker om influensa og vaksinasjon av helsepersonell. Samtidig har infeksjonen gjerne et mildere forløp hos dem, og de kan dermed gå på jobb . Barrierer i forhold til influensavaksinasjon av helsepersonell ut i fra et sikkerhetsteoretisk perspektiv. Du kan forebygge influensa ved god hygiene og vaksine. Nå kan du sette influensavaksine i over 2av våre Vitusapotek.


Influensavaksine helsepersonell

Tiltak: Tilby gratis influensavaksine hvert år til alle ansatte. Ber om gratis influensavaksine til helsepersonell. Søk råd hos helsepersonell om du bør vaksineres mot influensa.


Vil du ta både influensa - og pneumokokkvaksinen koster det 5kr. Disse er i stor grad utsatt for . Hos Nettlegevakt kan du få e-resept på influensavaksine. I tillegg anbefales influensavaksine til helsepersonell og pårørende til personer med sterkt nedsatt .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg