tirsdag 26. juni 2018

Ring til sengehimmel

Ring til sengehimmel

Sengehimmel i musselin Se mer. Da jeg var barn drømte jeg ofte om at få en sengehimmel. På den lange led syede jeg stoffet fast omkring en gammel sy- ring , som jeg havde . Insektsnett, sengehimmel. Endre til priser ekskl.


Lav din egen hyggekrog med denne nemme DIY. Spænd soft tyl om en broderi ring og hæng op over en seng, sofa eller måske ude i det fri! På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg.


Lengde fra ringen og ned 2cm. Vidde nederst 8cm. Vær oppmerksom på at dette ikke er en leke for små barn. Læs vores guide om sengehimler og find ud af hvorfor. Hvordan henger dere den?


Synes alltid det har sett så fint ut da jeg ser det. Vi kjøpte en og endelig har jeg fått hengt den opp. En sengehimmel kan virkelig gi soverommet en økt magisk følelse.


Knytedetalj rundt ringen gjør den enkel å ta av, slik at du kan vaske stoffet. Fri frakt ved kjøp over 600. Nydelig sengehimmel som er stor nok til å passe en dobbelseng. Pynt opp på soverommet. Nydelig hvit sengehimmel med flott broderi og blonde kant langs åpningen.


Ring til sengehimmel

Passer perfekt til både små og store prinsesser. En pen sengehimmel som lar deg sove uten forstyrrende mygg, fluer og andre insekter! Den har en liten ring øverst som gjør den enkel å henge opp på en krok,. Passer i alle rom – Solid ring som holder formen – Laget i gjennomsiktig . NTB): Kunder som har kjøpt en IKEA- sengehimmel til bruk rundt en. Dekorativ Crome ring i solid kvalitet, med mange bruksområder- Flott på stolring.


Mål: Total Høyde 14cm Diam på ring 8cmVarenr: . Sebra sengehimmel finner du hos Carmell som har et stort utvalg interiør. Ta ringen av, når sengehimlen skal vaskes. Vi har lekkre sengehimler som kan brukes over seng eller til å lage telt eller . Elegant sengehimmel med fine skinnende gullprikker.


Heng sengehimmelen over. Ringen skal tas ut når sengehimmelen skal vaskes.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg