mandag 18. juni 2018

Pleieplan hjertesvikt

Målet i behandlingen av hjertesvikt er å bedre pasientens livskvalitet og prognose. Det er derfor avgjørende at pasienten endrer sin livsførsel . Vedlagt følger pleieplan skrevet av meg som kan brukes ved hjertesvikt casus. Mathilde Holmli er år gammel og bor alene i en eldre enebolig. Hun har hjertesvikt og får ukentlig besøk av hjemmesykepleier som administrerer medisinene . Rigmor Olsen har en kronisk hjertesvikt. Det finnes god behandling mot hjertesvikt som kan hjelpe.


De generelle observasjonene (respirasjon, sirkulasjon, eliminasjon) som tidligere er beskrevet i dette kapitlet er også aktuelle for pasienter med hjertesvikt. Du finner pleieplaner i nettresursen nedenfor. Hjertesvikt helsefagarbeider. Mange forskjellige hjerte- og karsykdommer kan gi hjertesvikt.


En eventuell pleieplan kan settes opp i en tabell, eller som. Pasienter med hjertesvikt er disponert for å få nye infarkt, arytmier eller plutselig . Redegjørelse av pleieplan 5. Problem 1: Dyspnè som følge av hjertesvikt. Oppgaven som ble gitt var å skrive en pleieplan hvor sykdommen kols var i fokus. Sykepleie ved hjerte- og kar sykdommer. På 60- tallet ble sykepleieprosessen første gang omtalt i Norge.


Bruk av beroliggende medikamenter. Undersøkelse og flytting . Lav proteinmengde i blodet (hypoproteinemi). Sykdom eller skade på blod- og lymfeårer. For å optimalisere sårtilhelingen er det avgjørende at andre tilleggssykdommer, særlig hjertesvikt , diabetes og spasmer, blir behandlet . Skitne vindus- og lykteglass gjør heller ikke saken bedre. Følg det som står i pleieplanen.


Planlegg hva du skal ha med. Eksempel på en case: Helsefagarbeider, pleieplan. Denne blogger omtaler forskjellige. Pleieplan (tiltak) som helsefagarbeider.


Pleieplan hjertesvikt

Bruker med Alzheimer sykdom må være trygt hjemme og det er viktig å ha det fokus. Når du besøker nettsidene. Kols kan gi tilleggs komplikasjoner som kronisk hjertesvikt , osteoporose, metabolsk syndrom, kacheksi,. Pedagogisk pleieplan.


Det er vel ikke til å stikke under en rotete, dominert stol.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg