torsdag 8. juni 2017

Sjokoladekake med marsipanlokk

Sjokoladekake med marsipanlokk

Dette er opprinnelig en fransk sjokoladekake som konditor Bernachon i Eva´s hjemby, Lyon har utviklet. Vi har tilpasset den slik at de små her . Nå er vi halvveis i uken, så jeg tenkte å dele en litt annen ukes oppskrift nemlig en kake, så ikke middag denne gangen. Marsipantrukket sjokoladekake med frisk bringebærkrem. Ja det er det denne kaken i . Men så innmari godt. Jeg har lagt en video nedenfor slik at du kan se hvordan du enkelt . Kjevle ut et marsipanlokk som er like stort som kaken og dekk kaken med dette.


Til sjokoladekanten rundt kaken, klipp en lang remse med bakepapir. Lurer på hva jeg kan bruke som fyll,oppå kaka og under lokket? Hvilken oppskrift på fyll? Har så lyst å bruke Melkesjokolade,men vet ikke om . Hva passer vel bedre enn en mystisk gravstøtteformet kake til Halloween.


Dette er en knallgod sjokoladekake dekket med sjokoladeglasur og marsipan. Skal lage sjokoladekake med fyll og legge marsipanlokk på. Skal jeg ha smørkrem mellom kaka og lokket eller vil det synes igjennom . Planlegger du en herlig marsipankake til dessert? Vi viser deg hvordan du enkelt skal kle en kake med. Er det lett å lage marsipanlokk ? Og kan man bruke hvilken som helst sjokoladekake under et marsipanlokk ? Flere resultater fra forum.


Sjokoladekake med marsipanlokk ? Herlig sjokoladekake som trekkes med svart marsipan og pyntes med bilde og roser. Marsipanlokk kan legges på både sukkerbunn og sjokoladekake. Vennligst vær oppmerksom på at en ikke kan ha skrift på disse kakene. Vi tilbyr marsipan -brikker med teksten Gratulerer, som legges ved siden av kaken.


Skal du trekke en kake med fondant eller marsipan er det underlaget som har stor betydning på. Har du en god oppskrift på sjokoladekake ? ElseMaries blogg kl. Ingen kommentarer: Legg inn en kommentar. Sachertorte er en berømt sjokoladekake fra Wien med kokesjokolade, mandler, aprikossyltetøy og marsipan som smaker himmelsk som dessert eller til kaffen.


Sjokoladekake med marsipanlokk

Vi baker et stort utvalg fristende kaker! Sett sammen din egen variant eller velg blant våre bestselgere. Kaker finnes i en rekke varianter, for eksempel bløtkake (kremkake eller marsipankake, som er en bløtkake med marsipanlokk ), kransekake, sjokoladekake , . Sykkelskjermer, nakkebæsj, tran, sjokoladekake etc. Lise Finckenhagens forslag en frisk kake med marsipanlokk. De siste par årene har jeg bakt baket 1stk slike sjokoladekaker.


Forrige innlegg: sjokoladekake - marsipan. Jeg ville bare si tusen takk for god mat og god service i anledning min søsters utdrikningslag igår! Gjelder bløtkake, barsipankake, fotballbane- sjokoladekake og sjokoladekake ). Skreddersy din kake til personlig bilde og tekst.


Sjokoladekake med marsipanlokk

Kakene kronekake, bamsekake . Frisk sjokoladekake med smak av aprikos og marsipan - og gjerne pynt med litt friske bær.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg