mandag 19. juni 2017

Eplesnegler i akvarium

Engelsk populærnavn ‎: ‎Applesnail akvaportalen. Mange av artene er utbredte i . Grunnleggende guide for å holde eplesnegler i akvarium eller dam (norsk versjon, bokmål). Mer dyptgående informasjon er tilgjengelig andre steder på denne . Her koser en gul eplesnegle seg med agurk, sammen med en grønnstripet kjempe eplesnegle. Nederst på siden står det informasjon om stell av akvarium. En omfattende guide til å holde eplesnegler i akvarium.


Eplesnegler i akvarium

Anbefalte vannforhol temperatur, størrelse på kar, planter, akvarievenner, fôr, oppdrett og mer. Derfor velger vi her å omtale våre eplesnegler som Ampullariidae - som er . L akvarium med Eheim utvendig pumpe, Eheim luftpumpe,. Har fått utrolig mange eplesnegle unger, disse er kjekke krabater som virkelig . Selger rosa eplesnegler som er fine å ha i akvariet. Dei held det reint og fint.


Et akvarium står for meg som en zen-hage man kan slappe av med å. Hei, har akkurat gått til anskaffelse av et akvarium. Har nå neontetra, eplesnegle og reker. Har lyst på en litt større fisk som Platy eller Guppy.


Eplesnegler i akvarium

Delbetal og samle alle kjøp med Klarna. Dere som har akvarium , hva slags fisk har dere? Jeg har et akvarie på l og har eplesnegle som er rååååsa. Nerita snegle: 39kr.


Gul eplesnegle : 19kr. Sammensetning av siamesisk kampfisk og andre arter i akvarium. Da jeg kiggede i mit akvarie idag fik jeg mig en overraskelse,. Hva med å bruke større snegler, eplesnegler f. Jeg startet for et årsiden med et liters.


Eplesnegler i akvarium

Men siden det ble begrenset med plass . For alger har du allerede fra første dagen du har hatt vann i akvariet , men det er når de. Eplesnegler , sandsngeler og posthornsnegler formerer seg, men de er. Jeg roter opp denne gamle tråden da det er sesong for akvarie igjen:).


Man kan altså finne disse i vanlig akvarium som er forurenset, men man bør. Neon tetra bør være minst ti i samme akvarium , noen sier minimum. Det er ikke uvanlig at eplesnegler flyter når de har mye luft i lungen sin.


I akvarier har parasitten blitt forsøkt bekjempet med malakittgrønt eller metylenblått.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg