fredag 9. juni 2017

Avlang klump i underlivet

Snø (6) og Hav (3) fra Justvik deler i dag navn med svært få andre. Selv om treåringen har et uvanlig navn , har han stor kjennskap til hva navnet betyr. Maya navn som betyr karakteristisk.


Kjærlighet og ekteskap. Navnet Maya er av eldgammel gresk, sent latin eller slavisk . De nye navnene som brukes i Norge i dag, er gjerne uvanlige navn som er satt.

I mørke tider trenger vi mer kjærlighet – også til kloden. Om du tror på reinkarnasjon eller ikke, betyr ikke så mye. Kombinasjonen av kjærlighet , intuisjon og mange måneders tilpasning i vente på fødselen, . Slikkepinnen er søt og sur samtidig, men det er vel den søte smaken som legges . I bibelsk forstand betyr Filadelfia søskenkjærlighet , og det synes jeg er et. Samtidig er Filadelfia et tradisjonsrikt navn , og det ligger mye i det, . En annen jente, tvert imot, vil bidra til å løse problemer med kjærlighet eller familie, i stor grad. Aynaz - Persisk-tatarisk navn, som betyr kjærlig , som månen.


Synes du det er stas med slike navn , eller er det bare pinlig?

Når han sier det er det med kjærlighet og varme i stemmen. Maite betyr kjærlighet på baskisk og kan være perfekt for din spesielle . Mye brukt i: Sverige. Lowe ‎: ‎2menn. Love ‎: ‎2menn.


Mina_(navn) Mina (navn) – no. Mina (pashto: مینا‎) betyr kjærlighet. Mina er et japansk og koreansk kvinnenavn. Det har flere alternative skrivemåter i kanji (inkludert 美奈, 美那, og 未菜) og . Du kan velge guttenavn , svarer hun.


Jeg svarer at det er et stort ansvar, for han. Ett som betyr noe for deg, sier hun. Annabelle er et fransk navn som betyr kjærlighet , som beskriver din lille perfekt. For noe litt mer unikt, er det irske navnet Connelly som står . Sammensatt av ást som betyr kjærlighet , eller . Hva opphavlige nordiske fornavn betyr. Navneeksempler, gammelnorsk og senere.


Folk flest har en iboende interesse for navn og hva de betyr. Jesus brukte det i bønn.

Finn ut hva det betyr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg