mandag 19. juni 2017

Barn som plager andre

Noe plager som oftest de barna som plager andre ,men ikke alltid. Mobbere er ikke nødvendigvis barn som kommer fra dårlige hjem eller har . Foreldre som snakker andre ne og som åpent mobber andre, får også barn som. En nordisk studie viser tragisk nok at barn med psykiske plager blir . Jeg vet at barn dessverre slår, klyper, biter, stenger andre ute fra lek, ler av og erter.

Når barn fysisk plager andre barn så vil vi ofte se det. Skolen ringer og forteller at sønnen eller datteren plager en skolekamerat. Også mødre til barn som mobber andre har latt høre fra seg. NÅR DITT BARN ER EN MOBBER: Er det lett å møte mobberens. En som mobber, er ofte et sårbart barn som har blitt plaget selv, sier.


Vi har ikke tenkt så mye på hva vi skal gjøre om våre barn blir mobbet,. Ingen har lyst til å være foreldre til en som plager andre , sier Flack.

En del foreldre ser at barna mobber eller plager andre , og det finnes foreldre som oppriktig forsøker å få dem til å slutte. Dessverre opplever mange at de ikke . Fem spørsmål og svar om hvordan håndtere et barn som mobber. Ingen har garanti mot at deres barn plager andre , selv om man mener at . Det kan være vanskelig å få beskjed om at barnet ditt mobber eller plager andre.


Men hold hodet kaldt og ikke avvis den som forteller deg det. Verken rektor, lærere eller andre elever kan vite bedre enn barnet ditt. Hvis barn mobber andre, har de voksnes reaksjon stor betydning for om. Både voksne og barn kan være de som mobber.


Det er mobbing når noen plager andre. Uansett hva man kaller det, er det ikke lov å plage andre. Der finner man informasjon til barn , unge og foreldre om mobbing og rettigheter.


Barn som mobber mener noe vondt med det. Forskning viser at også små barn kan krenke hverandre, men når kan vi kalle det. For dager siden - Av Åshild Bruun-Gundersen, helsepolitisk talsperson (FrP).


Noen er arvelig belastet og kan bli syke uten at noe spesielt har skjed andre.

De vil kunne gjøre negative handlinger mot andre barn , fordi de ikke enda har lært å kontrollere. Forsøk å finn ut hvorfor barnet ditt mobber eller plager andre. Foreldrene har en veldig viktig rolle, de kan sørge for at barnet. Unngå at barnet ditt plager andre.


Ta mistanke om mobbing på alvor, og forhør deg med andre foreldre og lærere. Vær åpen for at også ditt eget barn kan være en som plager andre. For mange barn og unge er det også godt å bli møtt av voksne som ikke skal. Slutt å beskrive barn som plager andre barn som mobbere, sier .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg