torsdag 22. juni 2017

Åpen gård oslo

Kampen økologiske barnebondegård. Adresse: Skedsmogata OSLO. Nordre Lindeberg gård.


Søndre Aas gård og miljøsenter . Vi ønsker å formidle kunnskap om de vanligste husdyrene i norsk landbruk, og har et. Du kan ikke gå inn til dyrene, men de kommer bort .

Gården er åpen for besøk fra ca. Man kan besøke gården om sommeren også, . Oslo Bydel Gamle Oslo. Nedenfor finner du et utvalg av besøksgårder og . Du har kanskje hørt om det før, arrangementer med Åpen gård hvor barna kan hilse på dyrene, hoppe i høyet og beundrende kan få prøvesitte en stor traktor.


Bogstad gård har aktiviteter for hele familien, kafé, butikk og selskapslokaler. Neste bakedag tir 4. Fossum Gård arrangerer noen ganger åpen gård i helgene. Også helger, helligdager og ferier.

Minner om åpen kafé i morgen søndag kl. På gården har vi hester, men også sauer, griser, haner og høner, påfugler og katter. Heiås besøk og aktivitetsgård har åpen gård , fra kl 11.


Heiås har et bredt utvalg med dyr blant annet: Hester, griser, lamaer, gnagere . Vi holder åpent lørdager og søndager kl - 16. Vi har for tiden ingen åpen besøksgård. Vi selger økologiske meieriprodukter og diverse syltetøy laget av frukt fra gården. Flere gårder tilbyr også overnatting i både stabbur og låve! Det er åpen gård hver søndag fra kl.


Bergvang ligger i naturskjønne omgivelser inntil landskapsvernområde ved Semsvannet. Her er det direkte tilgang til vann, skog og mark. På søndager er gården åpen for alle.


I tillegg en del kaniner. Det var en kafe, men denne hadde ikke åpent. Utenom dyrene er det grei mulighet . Disse dagene kan dere komme og nyte samværet . Gård leier ut lokaler til merkedager og jubileum såvel som til intimkonserter , revy, teater, seminar og små danseoppsetninger.


Kaféen på fjøset er åpen mandag - torsdag kl. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg