fredag 17. mars 2017

Tilbehør kalkun rosenkål

Sesongens andre løp i Gå-Joggen Vinter hadde som i første løp til start,. Presterudhallen etter målgang. I samlingsstund synger, leser og snakker vi sammen, og barna kan flere sanger om vinter. Stikkord solidaritet, omsorg, toleranse, respekt. Teddybjørnens dag er bamsens bursdag.


Teddy kan være med i barnehagen for lek og samlingsstund.

Trude Anette Brendeland har lang erfaring som førskolelærer og har et spesielt hjerte for nettopp samlingsstunden. Hun har i vinter gitt ut boken Den magiske . Nå går høst over i vinter og hva skjer i naturen rundt oss da? Hvorfor bartrærne er grønne om vinteren av Florence Holbrook. Og hver dag hele vinteren kom den lille spurven til stallen og åt seg mett.


ORIGINAL: Delia Hva med å ha et tema? Gudrun sine sangskattar - ei kjekkare, meir kreativ samlingsstund. Eg har brukt vinter , vår, sommar og haust Vrimlebøkene, men det er .

Vi tar hverandres hender, og setter oss i ring. Hver dag samles vi og synger sammen, i større eller mindre grupper. Dette styrker fellesskapet . Han minner oss på refleksbruk om høste, aking ved bilvei om vinteren og sykling i trafikken . Samlingsstunden er en arena der hele basen gjør noe sammen. Barna fikk bruke sansene sine for å oppleve det som skjer i naturen. I tillegg har vi hatt en samlingsstund som omhandlet sansene.


I februar har vi hatt fokus på lille larven møter vinteren. I høst og vinter har alle tre avdelingene hatt fokus på verdensrommet,. Vi har vært heldige . Vinteren er den vanskeligste tida for fuglene, og mange dør.


Barna i denne barnehagen sover i trærne - sommer som vinter. Villekulla vi synger sanger om vinter og snø pluss tellesanger og vers , for eks. I dag brukte halve 5. Et skikkelig samarbeidsprosjekt hvor noen fant snøklumper, mens andre bygde.


Lek, vennskap og naturglede med. Inspirerende voksne tilstede. Fredag før vinterferien .

Hver vinter reiser koret på vinterhelg til Knaben. Hvordan har vi jobbet i samlingsstund. Midt på vinteren , da det var veldig kaldt, fant åringene ut at det skulle være. Drama, lek og rytme.


Her kommer ulike sanger med tema vinter : Det falt et lite snøfnuggDet snør det snør (Tekst: Thorbjørn Egner. Melodi: Christian Hartmann)Det .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg